LUDILO OD KONCERTA! Marija Karan i Novak Đoković na Merlinovom nastupu - Nećete verovati koliko je koštao separe! (FOTO)

Jovana Pejinovic

15. 08. 2021. 000000 14:30

FOTO: Printskrin/ Instagram/ marakaran

Marija Karan se nedavno razvela od američkog producena Džoela Lubina, sa kojim ima sina Marka Lea, pa se iz Amerike preselila u Srbiju, gde je nastavila svoju glumačku karijeru.

Kako pišu mediji, Marija je navodno u emotivnoj vezi sa biznismenom, IT stručnjakom, Vladanom Balabanom, koji iza sebe ima brak i decu.

Pročitajte još: Ona je ĆERKA naše poznate pevačice: Dobila ju je sa 19 godina i svi misle da su sestre! (FOTO)

U društvu poznatih

Koliko joj prija povratak na Balkan i stari prijatelji, možemo videti na njenom Instagram profilu, jer ne prestaje sa izlascima. Trenutno se nalazi u Crnoj Gori sa društvom.

Tako se našla i na koncertu Dina Merlina, koji je održan sinoć, a oko kog se digla prašina jer je cena ulaznice bila neverovatnih 85 evra. 

Međutim, to za mnoge imućne i poznate ljude nije bio nikakav problem i popularni čarobnjak napunio je klub na otvorenom do poslednjeg separea, za koji su plaćali i do 2.500 evra. 

Na koncertu su bile mnoge poznate ličnosti, a najviše pažnje je privukao Novak Đoković, oko kojeg su se sjatili svi, pa i druge poznate ličnosti, kako bi se fotografisale.

Jedna od fanova koji su želeli fotografiju sa najboljim teniserom je i Marija Karan, kao i pevačica Senida.

Marija je na koncert došla u crnoj suknji i top majici i sakou i izgledala je nestvrno dobro.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU