· · Komentari: 0
TEŠKA ODLUKA

ZBOGOM LUKSUZU! Mirko Šijan i Bojana Rodić napuštaju Božinovsku zbog POKLONA porodice Rodić? (FOTO)

Goca Božinovska nije upućena.

1629008211_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ Instagram/ miresijan

Mirko Šijan i njegova verenica Bojana Rodić, trenutno sa bebom Zoranom žive u luksuznoj vili u Surčinu, ali kako pišu pojedini mediji, to bi vrlo brzo moglo da se promeni.

Plac na poklon

Danijela i Bogdan Rodić pokloniće im plac na kojem će sagraditi nekretninu u narednom periodu, a sve će finansirati Bojanini roditelji. Jedna novinarska ekipa je bila u Titelu i od njihovih komšija saznala je ovu informaciju, kao i to da su Rodići već bili našli plac, ali se on nije dopao njihovom budućem zetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirko Šijan (@miresijan)

- Ovaj plac se prodaje odskoro i znam da su Bogdan i Danijela hteli da ga kupe. Gocin sin je dolazio i razgledao, ali mu se ne dopada lokacija. On valjda hoće nešto bliže centru, a ovo je malo udaljeno. Tako da su odustali od toga izgleda, čim se ništa ne dešava već duže vreme. Duduše, sad vidim da na placu ima neki građevinski materijal, ne znam ko je to ostavio tamo, možda je i aktuelni vlasnik nešto renovirao - kazao nam je jedan od komšija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirko Šijan (@miresijan)

Plac koji su Rodići hteli da kupe budućem zetu nalazi se nekoliko ulica udaljen od njihove porodične kuće i zaista jeste prilično zavučen. Da bi se došlo do njega mora da se prođe tesnim i uskim putevima, a od centra Titela je udaljen više od tri kilometra. Pretpostavljamo da je to bio glavni razlog zbog kojeg Šijan nije hteo da mu tast i tašta sagrade kuću.

Goca Božinovska nije obaveštena?

Porodica Rodić u Titelu već ima dve ogromne kuće. U jednoj žive oni, a druga je bila namenjena za ćerku koja se prva uda kao miraz. S obzirom na to da je Bogdana Rodić prva našla izabranika, Veljka Ražnatovića, njima dvoma je pripala druga kuća, u kojoj njih dvoje žive sa sinom Željkom.

Mirko i Bojana zajedno su skoro dve godine, a pre šest dana postali su roditelji dečaka kojem su dali ime Zoran, po Mirkovom pokojnom ocu, suprugu Goce Božinovske. Poslednjih dana se piše o tome da su pevačica i njen naslednik u sukobu i da se stalno svađaju zbog sitnica, ali Goca je to demantovala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirko Šijan (@miresijan)

- Naravno da nije istina, odlično se slažemo Mirko i ja. Baš kako i treba u ovom trenutku, bolje nego ikad, uživamo u novim životnim ulogama, on kao otac, a ja kao baka - poručila je pevačica, rekavši da ne zna ništa o kupovini placa u Titelu i izgradnji kuće za sina i snajku.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU   

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.