Žene, od ovih vrelih scena vam NEĆE BITI DOBRO! Dejvid Bekam se skinuo u teretani i pokazao telo u 46. godini (FOTO/VIDEO)

Kristina Malešević

15. 08. 2021. 000000 19:30

Foto: Depositphotos

Nekadašnji engleski fudbaler Dejvid Bekam danas važi za najvećeg frajera među sportistima, a sa suprugom Viktorijom i četvoro dece živi na relaciji London – Majami – Los Anđeles. Uprkos poslovnim i porodičnim obavezama, ovaj slavni fudbaler posebnu pažnju posvećuje treninzima.

Pročitajte još: Kraljica Leticija u omiljenoj letnjoj haljini: Jednostavno i udobno (FOTO)

Tako je pre nekoliko sati objavio vrele fotografije iz teretane, u kojoj vežba bez majice...


Foto: InstagramScreenShot/davidbeckham

Karijera Dejvida Bekama

Profesionalnu karijeru je okončao u maju 2013. godine. Za 20 godina Bekam je osvojio 19 velikih trofeja sa klubovima u kojima je nastupao. Pored klupskih, osvojio je i brojne individualne nagrade i priznanja, a smatra se jednim od najplaćenijih fudbalera svih vremena.

Pročitajte još: Glumica KEJT HADSON obišla MUZEJ NIKOLE TESLE: Uživa u Beogradu (FOTO)

Engleski fudbaler je objavio nekoliko autobiografija, pojavio se u brojnim filmovima, te sa suprugom ili bez nje gostovao na raznim televizijskim emisijama u Americi. Po završetku profesionalne karijere postao je suvlasnik fudbalskih klubova Inter Majami i Salford Siti. Osim toga, slavni fudbaler od 2005. godine ima vlastitu školu fudbala u Londonu i Los Anđelesu.

Pročitajte još: Ona je ĆERKA naše poznate pevačice: Dobila ju je sa 19 godina i svi misle da su sestre! (FOTO)

Vlasnik je nekoliko raskošnih nekretnina širom Amerike i Velike Britanije, a njegovo bogatstvo se procenjuje na oko 450 miliona dolara.

 
 
 
 

Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli David Beckham (@davidbeckham)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU