· · Komentari: 0
OLIMPIJSKE IGRE

"Za mene je moja mama NAJVEĆI ŠAMPION": Emotivna životna priča ZLATNE MILICE MANDIĆ

Milica Mandić donela je Srbiji prvu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

1627400918_MILICA-MANDIC.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Svet Sporta

Milica Mandić, naša reprezentativka i najbolja taekvondistkinja, osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju. Pored toga što je pobedila, Milica će zasigurno pamtiti ovaj meč, za koji je izjavila da je poslednji u njenoj karijeri.

Milici je ovo druga zlatna medalja u karijeri. Prvo zlato je osvojila sa čak 20 godina, na Olimpijskim igrama u Londonu, 2012. godine. 

Naime, ona je odlučila da se nakon ovogodišnjih Olimpijskih igara povuče iz aktivnog i profesionalnog bavljenja sportom.

Pročitajte još: NADEŽDA BASARA, najcenjenija srpska doktorka u svetu, odlikovana ORDENOM SVETOG SAVE (VIDEO)

- Imam 29 godina, dosta povreda je iza mene. Daću sve od sebe da ostvarim želje i ambicije na sledećim OI, pa ćemo videti šta dalje - rekla je Milica pre nekoliko meseci za domaće medije.

Majka joj je najveća motivacija

Pre četiri godine, Olimpijski komitet Srbije je Milicu po drugi put proglasio za najbolju sportistkinju. Međutim, ona je 2017. godinu pamtila po nečemu drugom.

- Moja mama je bila moj pokretač. Ona je imala zdravstvenih problema sa kojima se lavovski borila. Ovu godinu ću pre svega pamtiti po njenoj uspešnoj borbi. Hvala Bogu, pa je sada sve dobro. Bila je moja najveća motivacija, za mene je moja mama najveći šampion 2017. godine - rekla je Milica tada.

LJubavna priča sa kolegom

Milica je već dve godine verena, a po okončanju karijere planira da stane na ludi kamen sa kolegom Markom Đurićem.

Milica i Marko upoznali su se u klubu u kojem zajedno treniraju, a kako i sama Milica ističe, to je bila ljubav na prvi pogled.

- Vratio se sportu kad je video da se borim na Olimpijskim igrama u Londonu. Ja sam bila prva osoba koju je video kad se vratio. Podržavao me je od prvog trenutka i kad nismo bili zajedno, i to traje dan-danas. On je bio krupniji momak i trebao mi je neko koga mogu da udaram da podnese to, i tako smo krenuli zajedno da treniramo. Trener je od početka podržao tu vezu i govorio je da je on čovek za mene i kada smo bili samo drugari. Kad sam mu rekla da smo zajedno, bili smo u Vrnjačkoj Banji, trener je išao po hotelu i pričao kako mu se udaje najstarija ćerka - ispričala je kroz osmeh Milica u jednoj emisiji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.