"Šminko!": DUŠKO TOŠIĆ je pravi FRAJER - Od njegove modne kombinacije neće vam biti dobro! (FOTO)

Jovana Pejinovic

17. 08. 2021. 000000 10:40

FOTO: Printskrin/ Instagram/ duskotosic

Poznati fudbaler Duško Tošić, koji trenutno igra u Turskoj, poznat je po svom besprekornom stilu.

Za razliku od supruge Jelene Karleuše, koja voli da eksperimentiše sa izazovnim kombinacijama i ekstravagantnim modelima, Duško se drži klasičnog stila.

Pročitajte još: "Bejbi, ja ti dolazim": NEDU UKRADEN velika ljubav odvela na Sejšele i NIJE MOGLA DA VERUJE šta joj se desilo! (FOTO)

Muškarac za primer

Duško je poznat po tome što vodi računa o izgledu i redovno vežba i u 36. godini, pa šta god da obuče, stoji mu kao saliveno.

Tako je nedavno prošetao nezaboravnu kombinaciju, koju će poželeti da iskopiraju i ostali muškarci.

Za večernji događaj, Duško se opredelio za bele pantalone, odevni predmet koji, bar što se muške mode tiče, nije lako ukombinovati.

Upario ih je sa crnom, elegantnom košuljom i sivim mokasinama od prevrnute kože, koje su celu kombinaciju podigle na viši nivo, svojom nesvakidašnjom bojom.

Na sve to, poneo je i braon sako u ruci, pa kad pogledamo izbor boja, crna, bela, braon i siva, Duško je definitivno ljubitelj neutralne palete kada se radi o izboru garderobe.

Fanovi su naprosto oduševljeni: "Šminko", "Ajaj, brate", "Zgodan", "Nije mi dobro", "Od ovoga može da se rikne", "Prezgodan", "Plejboj", samo su neki od komentara.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUK