Oglas
· · Komentari: 0
DECA POZNATIH

Ona je ĆERKA naše poznate pevačice: Dobila ju je sa 19 godina i svi misle da su sestre! (FOTO)

Ćerka Kaje Ostojić, Nikolina Dragojlović, izrasla je u pravu lepoticu.

1629012329_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ Instagram/ itsnikay
Oglas

Kaja je Nikolinu rodila kada je imala samo 19 godina, koliko sada ima njena ćerka, pa i ne čudi da izgledaju kao sestre, što im redovno govore i zbog čega dobijaju brojne komplimente.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Pročitajte još: ZBOGOM LUKSUZU! Mirko Šijan i Bojana Rodić napuštaju Božinovsku zbog POKLONA porodice Rodić? (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKAY (@itsnikay)

Mlada mama

Nikolina, koju je pevačica dobila iz prvog braka s Nikolom Dragojlovićem, postala je plavuša i danas izgleda atraktivnije nego ikad. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKAY (@itsnikay)

Ponosna mama se tako nedavno pohvalila ćerkom i u objavi istakla koliko je ponosna na nju: Zenica oka mog. Ponosna sam na sve sto si postala, i u kakvu divnu ženu rasteš. Hvala nebesima što je pubertet na izmaku i što je sada tako lepo i lako biti tvoja mama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Fanovi su oduševljeni mamom i ćerkom pa su se pozitivni komentari samo nizali: "Kakav ženski vajb", "kao sestre", "nemoguće", "lepotice", "kao drugarice", samo su neki od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKAY (@itsnikay)

Nikolinino vreme tek dolazi, pa ostaje da vidimo da li će krenuti maminim stopama. 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU   

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas