POTPUNO NEOČEKIVANO! Verica Rakočević promenila izgled: Veštačke trepavice, "opeglano lice" i gomila šminke, sve je tu! (FOTO)

Jovana Pejinovic

23. 08. 2021. 000000 20:00

Foto: Printskrin/Instagram/ verica.rakocevic

Prisustvo Verice Rakočević na društvenim mrežama ima sve jači odjek među ženama i opravdano bi se moglo reći da je ambasador u promociji prirodnog ženskog izgleda.

Kad kažemo prirodnog, Verica želi da naglasi da to nikako ne znači zapuštenog, već negovanog izgleda neopterećenog stegama očekivanja određenih "bjuti standarda".

Pročitajte još: URBANI FRAJER: Modna kombinacija Milana Marića izgleda OPASNO DOBRO! (FOTO)

Mali vodič kroz realnost

NJene fotografije uvek pokreću diskusiju u društvu, a sada je modna kreatorka napravila mali "eksperiment" i oduševila svoje pratioce snažnom porukom.

Naime, ona je okačila tri fotografije, gradacijski poređane od najobrađenije do potpuno prirodne uz objašnjenje:

Mali vodič kroz realnost. Slika 1 kako bi bilo divno da ovako izgledam sa 73 godine. Da se ne lažemo, ne bi mi smetalo što se ne vide tragovi života😂
Slika 2, malo doterana realnost sa minimalno šminkanja, slika 3 to sam ja, bez filtera sa svetlom koje mi ide u korist.

Poenta ove priče je, ne pripadam onim ženama koje vole svoje bore, ali ne volim ni ulepšanu stvarnost, malo da ali ne u meri “da me uhvati žal za mladost”.

Ove godine nikada ne bih menjala za dvadesete pune nesigurnosti i kompleksa, menjala bi ih za pedesete ako je moguće zbog milion stvari koje sam pogrešno uradila a imalo bi smisla popraviti ih. No, drage moje svaki trenutak života  je dragocen onoliko koliko umemo da ga učinimo takvim.
Lep vikend i puno veselja vam želim u ovim mutnim vremenima.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU