Frizura "REJČEL" se vratila - evo kako da je nosite 2021. godine! (FOTO)

Jovana Pejinovic

30. 08. 2021. 000000 13:30

FOTO: Printskrin/ Jutjub/ All Time Favorite Shows

Na vrhuncu popularnosti emisije, saloni širom sveta bili su preplavljeni zahtevima za frizuru Dženifer Aniston u TV emisiji Prijatelji.

Sada kada su se lepota i modni trendovi devedesetih vratili, izgleda da stvari idu u istom smeru. Dokaz za to: Pretrage za "frizurom Rejčel" porasle su za neverovatnih 174 odsto od kada je serija počela ponovo da se emituje.

Čak su i slavne osobe poput Bele Hadid, Maraje Keri i Selene Gomez nosile čuvenu frizuru "Rejčel". 

Pročitajte još: PRIPREMITE KOSU ZA JESEN: Masku od KVASCA I MEDA koristile su naše bake

Zahtevna za održavanje

Nije teško shvatiti zašto je frizura tako popularna - dovoljno je duga da nije previše rizična, a možete dobiti i sav čupavu volumen bez šišanja kose. Ali ljubitelji frizure brzo otkrivaju da stil nije baš lako održavati.

Čak je i sama Aniston rekla da je "Rejčel zahtevala veliko održavanje ... Proklinjala bih Krisa svaki put kad sam morala da se isfeniram. Trebale su tri četke-bilo je to kao da operišem!" rekla je.

Pa kako izgleda savremena Rejčel? Srećom, manje oštećenja od toplote, zahvaljujući savremenim četkama za kosu. Dok je Rejčel je bila mnogo kraća (do ramena) i oblikovana sa lakom za kosu, moderna verzija je nešto duža i mekša. Međutim, i dalje podrazumeva uokvirivanje lica. Još jedna stvar koju treba napomenuti: Rejčel najbolje deluje na kosi sa puno slojeva. 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU