· · Komentari: 0
novo

Šminka za jesen 2021. godine: Isprobajte tri trenda sa modnih pista (FOTO)

Nova šminka za jesen donosi kombinaciju različitih trendova u jednom.

1630050407_c8b117bf51ecd9aef04b9c90a35bf33c57432111.jpg
Foto: Deposit

Sa novom sezonom stiže i novi izgled jesenje šminke. Promene su nešto što nas raduje bar malo kada znamo da toplim letnjim temperaturama dolazi kraj. Nov izgled i uživanje u novim bojama jeseni može da podgne rapoloženje, iako je vreme kišovito.

Šminka za jesen 2021. godine

Roze sjaj

To što dolazi jesen ne znači da ne možemo da zadržimo nekoliko letnjih koraka. Suptilno roze rumenilo obavezno je tokom cele godine. Takođe tu je i sjajni ruž za usne u neutranim ili roze tonovima koji će nam dati svežinu i odmoran izgled.

Pročitajte još: NE ŽELITE DA SE LETO ZAVRŠI? U Hurgadi i Dubaiju je leto tokom CELE godine

Pročitajte još: Frizure za jesen iz 90-ih su se vratile: Jedan trend ostaje dominantan do kraja godine (FOTO)

Senke u zemljanim tonovima

Široka palate ovih tonova jedna je od retkih koja odgovara svakom tonu kože. Smeđi ton biće jedan od najpopularnijih ove jeseni. Veoma je zahvalna nijansa jer odgovara i dnevnim i noćnim varijantama šminke. Kada nanesete senku dodatje malo maskare i vaš jesenji izgled je i više nego spreman.

Usne boje vina

Sa modnih pista dolaze nam upečatljivi karmini. Ukoliko ih volite sada je pravo vreme i da ih ponesete. Jake boje na usnama, boje bobičastog voća, biće jedan od vodeći trendova za jesenju šminku 2021. godine. Kada se odlučite za isticanje usana, oči istaknite sa samo malo maskare, ovo pravilo ne menjamo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU




 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.