ISTA MAMA! Ćerka ISIDORE BJELICE novom fotografijom ostavila sve u čudu - "Isti pogled, ista energija" (FOTO)

Jovana Pejinovic

07. 09. 2021. 000000 18:00

FOTO: Printskrin/ Instagram/ vilapajkic

Vila Evenđelina Pajkić, ćerka Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića, ove godine je napunila 19 godina i svima je jasno da je izrasla u pravu lepoticu.

Pročitajte još: Da li ste znali koje je pravo PREZIME Nikolasa Kejdža? Promenio ga je kako bi pobegao od SLAVNOG POREKLA! (FOTO)

Neobičan i hrabar stil

Neguje prirodan izgled, a svoj umetnički senzibilitet uglavnom iskazuje preko frizure i odeće.

Pre nekoliko dana, objavila je nekoliko fotografija na svom Instagram nalogu i pokazala nam roze pramenove u plavoj kosi, džemper sa grbom Kembridža i kožnu jaknu, priznaćete, neobičan spoj. Dokaz da je Vila tokom godina izgradila originalan stil.

Uživala je na brodiću u zracima sunca, potpuno opuštena, sa blagim osmehom na licu.

Ista mama

Ono što je nama zapalo za oko je neverovatna sličnost između Vile i pokojne Isidore. Da iver ne pada daleko od klade, jasno je. Prodoran pogled i crte lica nas neodoljivo podsećaju na Isidoru. 

Jedno je sigurno, osim izgleda, Vila je od majke nasledila i kreativnost. Trenutno studira dizajn i kako je sama rekla u jednom intervjuu, za sada joj ide dobro i prezadovoljna je profesorima i nastavom.

Pratioci su ostali u čudu koliko liče Vila i Isidora: "Ista mama", "Neverovatna sličnost", "Imaš maminu energiju i autentičnost, vidi se. Nedostaje I., ali preko tebe i dalje imamo nju", samo su neki od komentara.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU