· · Komentari: 0
PRE I POSLE

Poznati frizer odlučio da NAŠMINKA i OFARBA svoju baku iz Ivanjice - Miloratka (86) izgleda "KAO ANĐEO"! (FOTO/VIDEO)

Kada vidite fotografije pre i posle transformacije, nećete moći da verujete kako malo šminke može da napravi razliku.

1630656144_pjimage.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ aleksandar_dramicanin

Da su bake naša najveća podrška i inspiracija, pokazao je i poznati frizer Aleksandar Dramićanin na svom Instagram nalogu.

Kao filmska diva

Aleksandar je odlučio da obraduje svoju baku Miloratku (86) transformacijom i sa pratiocima podelio fotografije pre i posle.

Koliko je unuk vešt sa šminkom i frizurom, dovoljno je da vidite fotografije i sve će vam biti jasno.

Pročitajte još: Pet načina da izgledate MODERNO U ZRELIM GODINAMA kao Džejn Fonda, Džoan Kolins i Helen Miren! (FOTO)

Baka je prosto zablistala i ako je suditi po osmehu, uživala je u procesu.

"Moja najdivnija baka Miloratka", prokomentarisao je ovaj šminker uz video na kome se jasno vidi koliko je zapravo malo potrebno da svaka žena zasija.

Dramićanin je baku ofarbao u boju meda, a od šminke, akcenat je bio na njenim plavim očima koje je istakao, kombinujući ga uz ružičasti karmin. Isfenirana kosa i šarena cveta bluza, modernog printa, napravili su od Miloratke filmsku divu.

Ovo je oduševilo pratioce, a komentari su se samo nizali: "Kad porastem hoću da budem Mika", "Svaka čast i za unuka i za baku, baka je preslatka", "Jako lepa baka", "Prelepa žena", "Istinski lepa žena", "Vau", "Dama", "Kao anđeo je", "Oči nikada ne stare", "Prelepa, predivna, posebna, neverovatna"...

Aleksandar je i prošle godine priredio transformaciju i tada je otkrio da je Miloratka tada prvi put farbala kosu.

"Moja BAKA! Volim je najviše na svetu! Pored svih prelepih žena koje sam sređivao i dalje si ti neko ko mene najviše inspiriše", napisao je on 2020. godine.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.