Jeziva ispovest poznate manekenke: "Rekli su mi da moram da trpim silovanje ako želim da uspem" (VIDEO)

Jelena Blažić

11. 09. 2021. 000000 16:30

Foto: YouTube printscreen /today

Slavna manekenka, koja je ušla u šestu deceniju, na jednoj konferenciji za medije koja je održana u Parizu, ispričala je sve jezive detalje, koje je doživela dok je radila u agenciji čiji je vlasnik bio Džerald Marim.

Pročitajte još: Muž je ostavio pet dana nakon što je ostala u invalidskim kolicima: "Rekli su mi da nikada neću prohodati, ali ON je promenio sve"

One j bio jedan od "lovaca" na talentovane manekenke, a kada je sa 17 godina stigala u Pariz, počela je da proživljava pakao.

"Zavisila sam od njega"

- Tek sam započinjala svoju karijeru, a odmah sam bila zatočena. O Mariu sam zavisila za hranu, krov nad glavom i zaposlenje - rekla je Sutonova i objasnila da je odmah znala da će za uzvrat morati nešto da da.

- Bilo mi je dato do znanja da moram da trpim zlostavljanje ako želim da nastavim da radim. Silovao me je svaki dan u svom stanu, a onda izbacio iz stana. Kasnije me je prodavao svojim bogatim prijateljima, Za mene pravda nije samo videti nekoga iza rešetaka. Jer mnogi su Džeraldi u ovoj industriji. Za mene to sad znači da vidim promene u ovoj i dalje mahom neregulisanoj industriji - rekla je Keri i dodala:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU