· · Komentari: 0
OTVORENO

Jeziva ispovest bivše devojke poznatog tenisera: "Zverev me je zgrabio za grlo i govorio nadam se da ćeš umreti"

Bivša devojka poznatog tenisera Zvereva, ispričala je jezive detalje iz njihove veze

1629973340_olga.jpg
Foto: EPA

Iako je važio za jednog od omiljenih tenisera sveta, Aleksander Zverev, preko noći postao je omražena ličnost, zbog optužbi njegove bivpe devojke Olge Šaripove, da je zverski zlostavljao.

Pročitajte još: LJUBAV SA VUDSTOKA: Par pronašao zajedničku fotografiju NAKON 50 GODINA, upoznali su se na NEVEROVATAN način! (FOTO)

- Mene su tukli u vezi i neću više da ćutim! Želim da ispričam veoma tešku priču koju sam prošla i ostavila je u prošlosti, za sebe. Pišem ovo da se devojke koje su u istoj situaciji, ili su bile pre kojim slučajem, ne bi osećale da su napuštene, same, i da bi imale snage da nastave dalje sa životom. I ja sam bila žrtva nasilja - započela je na Instagramu svoju životnu priču Olga i nastavila:

Na početku veze dobila je prvi udarac

- Prvi put se to dogodilo na početku veze, došlo je do svađe i dobila sam udarac glavom o zid, sa toliko snage da sam sela na pod. Šta se posle dogodilo? Bila sam optužena da sam podigla ruku… Osoba koja me je udarila sekundu ranije ustala je i vikala na mene ne zato što je on udario mene, nego jer sam ja htela njega? Kako je to moguće?! Zašto ga nisam odmah ostavila? Zašto sam mu oprostila? Stvarno ne mogu da odgovorim na ova pitanja. Volela sam ga, iskreno želela da budem sa tom osobom. Mislila sam da je to samo greška koju ćemo popraviti zajedno i ostaviti je u prošlosti - kaže bivša devojka poznatog tenisera.

Nakon tog incidenta u jednim svetskim medijima, otkrila je da su se rastali nakon incidenta koji se dogodio u Šangaju.

Naime, kako je navela dobila je poziv da ostane u kući gospođe V. koja je pomajka njenog proijatelja, kako bi se sakrila od Zvereva, ali je onda u razgovoru ubelida da treba da mu se vrati, što je i učinila.

- Saša je rekao da će ona dobiti prvu pozivnicu kada se budemo venčali. Devetog oktobra 2019., gospođa V. došla je u Šangaj i donela joj je korpu voća na poklon da bi potom njih dve otišle da gledaju meč između Zvereva i Čardija. Posle meča, ističe Šaripova, dobila je brojne poruke od Zvereva, dok je bila u salonu lepote.

- Poslao mi je fotografije voća i napisao: "Zašto je ovo ovde?" Počeo je da se svađa sa mnom oko voća, koje sam u žurbi stavila na sto za masažu. Govorio mi je: "Zašto sam došao kući, a ti nisi tu? Moram da očistim ovo. Ti nisi ovde, zašto si u salonu, zašto te čekam? Ne voliš me?" Odgovorila sam u stilu: "O čemu govoriš? Uvek te čekam u sobi i ne svađam se kada si ti negde drugde? Da li mogu da uzmem nekoliko sati da sredim svoje lice?"

Kada se vratila u hotelsku sobu, Zverev je odmah otišao

- Rekao je:"Ja sam čekao tebe. Sada ti čekaj mene. Shvatila sam da nas čeka nova svađa kada se vrati, a to nisam želela. Tražila sam pomoć, tražila sam razumevanje, a nisam dobila ništa. Bila sam sama u sobi, razmišljala o svemu. Želela sam samo da pokupim svoje stvari i odem, ali nisam znala gde, nisam znala šta bih trebala da napravim. U tom trenutku, nisam puno razmišljala. Samo sam opet to napravila.

Drugi put u toku meseca ubrizgala je sebi insulin, a kada se on vratio u sobu zatekao je jedva pri svesti. 

- Odmah je znao šta se dogodilo, jer sam bila previše mirna. Kada mi je proverio šećer bio je 30, što je ozbiljno moglo da mi ugrozi život, a kada sam malo došla sebi, nastao je haos. Počeo je da viče, zašto sam to sebi uradila. Govorio je: "Ako umreš u mojoj sobi, to će biti veliki problem i odgovornost za mene. Rekla si da ne želiš da živiš zbog mene, zašto?"

"Davio me i govorio da se nada da ću umreti"

Kada mu je ponudila da raskinu, on je to odbio i dodao da zbog ove situacije neće moći da bude fokusiran na meč.

- Rekao mi je da možda ne bi trebalo da bude tog dana bude na njegovom meču, a onda rekao da bi trebala da se spakujem i vratim za Moskvu. Pristala sam! Tada me je zgrabio za grlo i počeo da me udara. Rekao je spakuj se odmah i idi. Zamolila sam ga samo da se obučem, jer sam bila gola zbog tuširanja.

- Tada je krenuo da me udara, kao da sam džak. Pokušala sam da se branim, ali ipak nisam imala snage, jer sam ipak žensko. Govorio mi je da se nada da ću umreti, ali ne u njegovoj sobi. Da uzmem insulin i da umrem na ulici, jer on ne želi više da se bavi sa mnom. Rekla sam mu da je ok ako želi da umrem, samo da mi da insulin, jer udarce više ne mogu da trpim - kaže Olga i dodaje da je tada telefonirao i otišao iz sobe, a da se posle nekoliko minuta dok je bila zaključana u kupatilu pojavio njegov otac.

- Imaš do uveče da spakuješ stvari. Ako ne odeš, tužiću te, jer imam fotografije kako udaraš mog sina - zapretio joj je i otišao.

Pročitajte još: Malog Marka su izvukli iz bolnice i dali PEDOFILU na čuvanje: “Najgore je bilo kad odem u krevet..."

Iako nisu zvanično odmah raskinuli, jer se nisu ni videli, Zverev je nastavio da joj šalje poruke i pokušavao da popravi vezu, ali da ona nije pristala.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.