Bekutu i Mrku ucenjuju snimkom: Od pevačice će ucenjivači tražiti 10 hiljada evra

Aleksandra Kolarevic

11. 09. 2021. 000000 20:00

Foto: Printskrin/Instagram/anabekuta1

Kako prenose domaći mediji, po gradu se priča da određeni ljudi hoće da ucene poznatu pevačicu Anu Bekutu i njenog partnera, političara Milutina Mrkonjića snimkom, na kojem se oni, navodno, žestoko svađaju.

Navodni ucenjivači planiraju da od pevačice traže 10 hiljada evra, kako snimak ne bi dospeo u javnost.

Pročitajte još: Pre Mrke bila je u ljubavi sa kolegom: Ovo je BIVŠI partner ANE BEKUTE, sa kojim je bila 10 godina (FOTO)

Naime, kako pišu domaći mediji, ucenjivači imaju snimak sa privatnog veselja na kom su se Ana i Mrka žestoko posvađali, pa su sad došli na ideju da lako zarade novac -  snimak svađe će objaviti na svim društvenim mrežama ukoliko im se ne plati deset hiljada evra.

– O tim pretnjama i ucenama se za sada samo priča i nagađa, Anu još uvek niko nije kontaktirao – započinje izvor za medije i dodaje:

– Inače, u pitanju je snimak s nekog veselja gde su se Ana i Mrka dobro posvađali, umalo nisu leteli tanjiri, a sve zbog neke klinačke ljubomore. Znate kako, njih dvoje se vole kao prvog dana, kao da su klinci, i čim neko priđe Ani ili Mrki, nastaje haos. Tako je i tada bilo, i neko od gostiju sa veselja je sve to snimio i sad, navodno, hoće da traže od Ane pare. Da li će se to desiti ili ne, videćemo, ali se tako priča u poslednje vreme – završava izvor za "Skandal".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU