Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

"Molim da mi se javi na Instagramu": Evo kome je Ana Bekuta uputila poziv!

Pevačica Ana Bekuta sinoć je bila gost na "Festivalu kulture mladih" na kom nije zapevala osam godina, a koji se tradicionalno održava u Knjaževcu.

1629450092_ana.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Prva
Oglas

Pevačica je sada otkrila da je u ovom gradu imala drugaricu s kojom želi da obnovi kontakt.

Pročitajte još: Lidija Vukićević slomljena nakon saznanja da se Milanu Gutoviću pogoršalo stanje: "Lane, izdrži molim te, volim te!" (FOTO)

Bekuta je održala konferenciju za novinare koja je više bila prijatno druženje tokom kog je odgovarala na pitanja, ali je otkrila i kako se oseća u ovom gradu.

Ana Bekuta se obratila davno izgubljenoj dragoj osobi

- U detinjstvu sam imala divnu drugaricu odavde, iz Knjaževca, Radicu. Išla je sa mnom u sedmi i osmi razred. Ne znam šta je sa njom, ako nekim slučajem gleda ovu emisiju ili čuje, molim da mi se javi na Instagramu. Zaboravila sam joj prezime, ako je tu, ako čuje, nek mi se javi - zamolila je Ana javno i otkrila šta je veže za Knjaževac:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

- Veže me narod, predusretljivi, dragi, divni domaćini. Večeras su me pitali i šta želim. Stvarno ste jedni od retkih gradova, inače se u Srbiji svuda osećam divno, ali ovakvu prisnost i toplinu nisam dugo osetila .Smrzla sam se sinoć u Brusu, obula sam debele čarape. Ali je bilo divno i tamo su bili divni domaćini - kaže pevačica koja je sinoć na nastup došla u pratnji unuka Branka:

Pročitajte još: Nakon spekulacija da Darko Lazić postaje otac po treći put, oglasila pevačeva majka

- Večeras je sa mnom unuk Branko i Brajin sin, oni se druže. A unuka Sonja uči, sprema ispite- izjavila je Bekuta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas