Da li ste čuli za tečnu dijetu? Ovih pet pića će vam pomoći da smršate!

Jelena Blažić

17. 09. 2021. 000000 20:30

Foto: Pixabay

Kako biste doterali svoju liniju do perfekcije, ne morate da lijete znoj u teretani ili se izgladnjujete. Dovoljno će biti da jedete normalno, da se što više krećete i da uz sve to ispijate što veće količine sledećih napitaka, jer oni imaju moć da tope vaše kilograme.

Pročitajte još: Da li ste spremni da isprobate SUDOKU DIJETU? Zvuči nestvarno, ali uspeva!

Zeleni čaj

Zeleni čaj ima mnoge prednosti, a brzo gubljenje težine je jedna od njih. Jedna šolja ovog moćnog napitka dnevno učiniće da vaš organizam dobije količinu antioksidanata koji čiste organizam i tope višak masti. Osim toga, dobar je i za opuštanje.

Ceđeni sokovi

Odličan su izbor ukoliko svoj organizam želite da očistite od toksina, a samim time se i rešite viška kilograma. Ceđene sokove možete da pravite od voća ili od kombinacije voća i povrća, a među najbolje namirnice spadaju agrumi, kao i namirnice bogate vlaknima poput šargarepe i jabuke.

Sokovi od povrća

Kelj, kupus, brokoli ili karfiol su namirnice koje blagotvorno deluju na vašu liniju. Bogate fitonutrijentima, smanjuju telesnu masu i uravnotežuju nivo hormona.

Sok od kruške

Lako ga je pripremiti, a vrlo je bogat vitaminima i mineralima. Sadrži velike količine vitamina C, a osim toga što pomaže da izgubite kilograme, ujedno i povećava nivo telesne energije. Isti efekat na telo ima i sok od borovnice.

Pročitajte još: Koliko je zapravo zdravo SUVO VOĆE? Da li je deo i vaše ishrane?

Crna kafa

Kada se pije u umerenim količinama, crna kafa ima višestruku korist. Sadrži antioksidanse koji smanjuju rizik od kancera, dijabetesa i srčanih oboljenja, a povrh svega toga kafa nije kalorična, što ujedno i održava, odnosno smanjuje vašu telesnu masu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU