Nije želela da se PREDA! Evo kada se Marina TUCAKOVIĆ poslednji put pojavila u javnosti (FOTO)

Kristina Malešević

19. 09. 2021. 000000 22:32

Najpoznatiji srpski teskstopisac, tvorac najvećih hitova na srpskoj estradi, slavna Marina Tucaković preminula je danas posle višegodišnje borbe sa kancerom. Iako je njena borba bila teška, Marina nije želela tako lako da se preda pa se poslednji put u javnosti pojavila početkom juna na promociji novog albuma Suzane Jovanović, za koji je između ostalih i ona napisala pesme.

Pročitajte još: "Čuvajte se": Kuća glumice Bojane Maljević u GUSTOM DIMU, a onda su se pojavili NEŽELJENI gosti! (FOTO/VIDEO)

Tada se Marina Tucaković pojavila u kolicima, sa osmehom na licu i pokazala da je borac kakav se retko sreće, a sve kolege pružile su joj podršku tom prilikom. 

Pročitajte još: ČUDO U GRČKOJ! Procvetali osušeni ljiljani na ikoni Bogorodice - nevernici izučavaju cvet da bi objasnili fenomen! (VIDEO)

- Čujem se sa pevačima, mnogi me zovu. Nedostaju mi i oni i posao. Mesecima nikog nisam videla zbog ovog prokletog virusa. Ja sam dijabetičar na insulinu, pa moram da budem u strogoj izolaciji. Srećom, nisam imala koronu, a kad neko od porodice dođe kod mene, mora da nosi masku i rukavice. Imam i čoveka koji mi pomaže oko kuće i ide u prodavnicu po namirnice. On stalno dezinfikuje sve. Ma jedva čekam da se sve ovo završi - kazala je Marina Tucaković za "Novosti" početkom godine.

Pročitajte još: Nema gladovanja: Proverena DIJETA za menopauzu i bolnu menstruaciju (JELOVNIK)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU