Pravite SVEČANI ručak kod kuće? Dekorišite sto SALVETAMA uz pomoć tri JEDNOSTAVNA trika! (VIDEO)

Jovana Pejinovic

02. 10. 2021. 000000 15:30

FOTO: Printskrin/ Pinterest/ Norley

Jedna od prvih stvari koje se ističu na stolu su salvete i one su te koje daju završni udarac, u estetskom smislu. Umesto da pored i u tanjir stavljate salvete presavijene na trougao, zašto ne biste probali nešto novo?

Pročitajte još: ULAZNA VRATA u jesenjem stilu - Jednostavne IDEJE koje možete sami sprovesti u delo! (FOTO/VIDEO)

Tri jednostavna trika za salvete

Mašnica

Salvetu skroz raširite i spojite dva kraja, tako da dobijete veliki trougao. Zatim od špica presavijajte salvetu kao palačinku. Kad ste dobili oblik palačinke, savijte oba kraja ka sredini i sa jedne strane provucite prsten za salvete, koji treba da se nađe na sredini kako biste dobili mašnu.

Kifle u salveti

Ukoliko ćete na ručku slušiti i kifle, zanimljiva je kombinacija, kada su one već u tanjiru. Veću krpu, odnosno salvetu koja nije papirna, presavijte na pola, tako da stranice budu u dužini kifle. Na oba kraja stavite kiflu i rolajte ka sredini. Na kraju u procep možete staviti i karticu sa imenom gosta.

Talasići

Višeslojnu, platnenu salavetu koja ima nekoliko slojeva možete tretirati i figarom za kosu. Blago zagrejanim figarom uvijajte krajeve salvete tako da postanu spiralice. Ako imate salvetu plave boje, izgledaće kao da su u pitanju morski talasi.

Kako tačno izgleda postupak za sva tri trika, možete pogledati na snimku ispod.

Loading...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU