Oglas
· · Komentari: 0
POSTAVLJANJE STOLA

Jednostavno, a DEKORATIVNO: Napravite ELEGANTNE SALVETE u tri koraka! (VIDEO)

Oduševite goste malim trikom.

1629739420_pjimage--10-.jpg
Foto: Printskrin/Pinterest/Raushan Willms
Oglas

Kad god nešto slavimo, sto na kojem ste okupljamo sa prijateljima i porodicom zavređuje posebnu pažnju. Ukoliko nemate previše vremena da se bavite dekoracijom stola, dovoljno je da se fokusirate na jedan poseban detalj.

Ovog puta, to će biti salvete u kojima možete da držite pribor za ručavanje. Zbog svog originalnog izgleda, podićiće svaki ručak ili večeru na viši nivo.

Pročitajte još: Ukrasite zid TANJIRIMA: Zvuči ludo, ali izgleda VRHUNSKI! (FOTO)

Ukrasne salvete

Za početak, odaberite omiljenu boju salveta. Devojka u videu je izabrala zelene, koje se savršeno uklapaju uz zlatni escajg i beli stolnjak. Uklopila ih je sa belim tanjirima, apstraktnog oblika.

Prvi korak: Raširite salvete i uzmite jedan ćošak i presavijte ga nekoliko puta da dobije oblik harmonike, pristisnite da se ispresuje.

Drugi korak: Presavijte salvetu na pola, u predelu "harmonike" (kao na snimku).

Treći korak: Uvijte polovinu salvete gde nije "harmonika" i preklopite drugom stranom (harmonika stranom) tako da napravite futrolu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas