BOGINJA STILA! Jelena Karleuša ispratila JESENJI TREND i spojila DVE BOJE koje razbijaju monotoniju (FOTO)

Jovana Pejinovic

26. 09. 2021. 000000 11:00

FOTO: Printskrin/ Instagram/ karleusastar

U proleće 2021. godine, jedna kombinacija boja se posebno izdvojila. U pitanju je spoj roze i zelene boje. Sada kada je stigla jesen, potpuno neočekivano, ova kombinacija se vratila da oboji hladnije dane. 

Pročitajte još: Vikend putovanje: NINA RADULOVIĆ pokazala ČETIRI savršene odevne kombinacije koje staju u svaki kofer! (FOTO)

Loading...

Jelena Karleuša već ponela trend

Čini se da su ružičasta i zelena kombinacija boja trenutka. To je tako svestrano uparivanje koje može imati potpuno različite vibracije u zavisnosti od nijansi koje odaberete. Mogli biste da postanete meki i suptilni uz zelenu i bledo ružičastu boju ili da izaberete smeliju shemu sa smaragdnom ili maslinasto zelenom bojom, sa živahnijom ružičastom nijansom.

Loading...

Kod nas je ovu kombinaciju boja već ponela ikona stila - Jelena Karleuša. Ona je uparila dugačku roze suknju, koja prati liniju tela, sa čupavim zelenim topićem i zelenim džemperom na raskopčavanje. Simpatičan detalj koji je dodatno uneo zabavu u kombinaciju je i Jelenina roza kosa.

Roze ruža izgleda tako savršeno jer oličava čistu ravnotežu boje: ružičastu i zelenu na istom cvetu. Iako zelenilo i ružičaste boje koegzistiraju u prirodi, imajte na umu da tamno šumskozeleno sa veoma bledo ružičastom bojom možda nije idealno uparivanje. Kao rezultat toga, svetlo ružičasta i bledo zelena boja bolje se usklađuju od tamne i svetle nijanse.

Loading...

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU