Oglas
· · Komentari: 0
lepo

Eva Longoria spojila tri trenda u jednom: Stil koji možemo odmah da iskopiramo (FOTO)

Glumica Eva Longoria oduševila je novom klasičnom kombinacijom.

1632207164_Depositphotos_117482240_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Glumica Eva Longoria najpoznatija je po ulozi u "Očajnim domaćicama" gde je glumila prelepu Gabrijel. Deset godina kasnije Eva može da se pohvali time da se uopšte nije promenila.

Na Instagramu često deli fotografije iz privatnog života, a obraduje nas i interesantnim odevnim kombiancijama. Glumica je naklonjena klasičnim komadima odeće, a sada je ponela komplet boje kajsije.

Pročitajte još: Dženifer Lopez i Ben Aflek u romantičnoj šetnji: Nakon glamuroznih toaleta sada u urbanom i udobnom (FOTO)

Eva se odlučila za sve najnovije trendove. Široke pantalone, duži sako i komplet u jednoj boji. Najsvetlija narandžasta bila je tokom celog leta vodeća boja, a možemo da je iskoristimo i za još malo lepih dana koji su pred nama. Dugačke pantalone ravnog kroja od kad su se vratile osvojile su žene širom sveta, a Eva je takođe njihov veliki fan.

Pozirala je sa šoljicom kafe u kući spremna da "zakorači u dan".

Ukoliko vam je potrebna inspiracija za sledeću kombinaciju, izbor Eve Longorie bi moga da posluži kao uzor.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas