Šta je Laća rekao Ceci: Pale teške reči na sahrani Marine Tucaković (VIDEO)

Jelena Blažić

30. 09. 2021. 000000 08:25

Foto: Ataimages

Marina Tucaković, sahranjena je juče na Novom groblju, a tokom sahrane došlo je i do pojedinih neprijatnih situacija.

Pročitajte još: Evo od čega je umro Ivan Tasovac: Ovako su izgledali poslednji sati direktora FILHARMONIJE

Veliki broj prijatelja i ljudi sa javne scene pojavili su se juče na Novom groblju, kako bi odali poslednju počast preminuloj Marini Tucaković.

Laća zabranio Ceci da priđe grobu

Slomljeni od bola sin Laća i Aleksandar Radulović Futa, stajali su nemo i primali saučešće. Nakon opela koje je održano u kapeli, povorka se uputila ka grobnom mestu, a onda je došlo i do ozbiljnog skandala.

Sin Marine Tucaković, Laća, zabranio je navodno  Ceci Ražanatović,  da priđu grobnom mestu njegove majke, a prema rečima izvora, pale su i teške reči:

 - Ono što se desilo na sahrani Marine Tucaković nije smelo nikada da se dogodi nigde, a ne na oproštaju od jedne takve žene i umetnice. Svi prisutni su poštovali epidemiološku situaciju i nosili maske, a držali su i distancu, pa ono što je Laća rekao Ceci nema veze s koronom. Ceci je rekao: "Tebe ne mogu da gledam očima". Ona se iste sekunde okrenula i otišla, a svima je bilo toliko neprijatno da su počeli da se sklanjaju - otkrio je navodno izvor Pinka sa lica mesta.

Laća je u poslednje vreme često putem društvenih mreža, prozivao Cecu Ražnatović, nazivajući je pogrdnim imenima, te i ne čudi da je došlo do skandala na sahrani njene majke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU