Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

Marina Tucaković je pred kraj najviše volela da sluša jednu pesmu: Evo koja je u pitanju

Marina Tucaković, preminula je u nedelju u 67. godini nakon duge i teške borbe sa rakom dojke

1632297377_marina.jpg
Foto: Youtube printscreen/Lepaisrecna
Oglas

Poznata kao autor mnogih numera, Marina je u poslednjim intervjuima otkrila, koja je njena omiljena pesma.

Pročitajte još: Šta će reći Haris? Milan Stanković i Rada Manojlović javnom prepiskom zbunili sve (FOTO)

Ona je pesmu "Kukavica" napisala devedesetih godina, ali kada je Ceca došla kod njen i Fute u studio, nije bila spremna odmah da joj ponudi numeru.

"Kulavica je pesma za sva vremena"

- Nemoj to da joj sviraš, to je bezveze, dobacila je Marina iz kuhinje kad je počeo tu pesmu", ispričala je Ceca u jednom intervjuu za RTV Novi Pazar. Ipak, Futa je otpevao samo stih "Zagrli me i pođi putem kuda idu kukavice", a Ceca se oduševila pesmom.

- Rekla sam mu odmah da je to ludilo kako je pesma napisana i to je za mene ono što mi treba. Marina to čuje iz kuhinje i dobacuje: Nemoguće da ti se ovo sviđa".  Sutradan je Futa uradio aranžman, a Ceca "iz prve" otpevala pesmu koja je postala hit. Za ovu pesmu, kao i za sve koje su sledile, a koje su joj donele ogromnu popularnost, Ceca je izrazila zahvalnost Marini na poseban način.

Tokom svoje trogodišnje borbe sa rakom, Marina je često isticala, da kada god je u depresiji i kada klone duhom, umela je da pusti "Kukavicu", koju smatra da je njena pesma za sva vremena.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas