Dečko naše poznate glumice nakon nesreće ostao nepokretan?

Jelena Blažić

03. 10. 2021. 000000 11:35

Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Kako saznaje jedan beogradski medij, Ivani se život navodno drastično promenio pošto je doživela nezgodu na Rtnju nakon koje je njen momak Miloš Pandrc ostao nepokretan.

Pročitajte još: Evo zbog čega je Miloš Biković molio za pomoć fanove! (FOTO)

Naime, kako sagovornik otkriva, pre skoro dva meseca par je odlučio da ode na odmor, koji se navodno pretvorio u pakao, kada je Miloš pao u podnožje planine nakon što se kvad kojim je Ivana upravljala prevrnuo. Uspaničena glumica je navodno satima dozivala pomoć, u spasavanje su bili uključeni i vatrogasci, a njen dečko je usled povreda završio u invalidskim kolicima.

- Miloš i Ivana su već dugo zajedno - otkrio je izvor tog medija, i dodao:

Doživeo nesreću tokom vožnje kvadom

- Letos su želeli da pobegnu od gradske buke, otišli su na Rtanj, i tamo proveli neko vreme. Jedan dan odlučili su da se provozaju kvadom po planini. Tokom vožnje Ivana je izgubila kontrolu i prevrnuli su se. Miloš je pao u podnožje planine, gde je ostao da leži nepomičan - ispričao je kako je došlo do nezgode sagovornik, i dodao:

- Nakon nekoliko sati, uz pomoć vatrogasaca izvukli su ga i prevezli u bolnicu. Ona je zadobila manju povredu ramena, a on je i dalje nepokretan. Išao je na rehabilitaciju, dijagnostikovana mu je paraplegija, odnosno oduzetost obe noge, kao i ozbiljna povreda kičme. Trenutno mu se stanje popravlja, pola desne noge oseća, ali leva noga mu je još uvek u potpunosti oduzeta, zbog čega je u invalidskim kolicima i nosi pojas na kičmi - objašnjavao je izvor, koji ističe da se glumica ne odvaja od dečka tokom njegovog oporavka.

- Ivani je to jako teško palo, osećala je krivicu, ali nada se da će Miloš ubrzo stati na noge. Svaki dan mu dolazi u posetu, sedi satima s njim, donosi mu hranu. Uvek je nasmejana i pozitivna, i stvarno mu je velika podrška u ovim danima - rekao je izvor, i otkrio:

- Miloš ima zakazanu operaciju, jedan od najboljih specijalista ortopedske hirurgije dr Slaviša Zagorac će mu operisati kičmu. Nadaju se da će nakon rehabilitacije uskoro stati na noge i vratiti se normalnom životu - rekao je izvor za kraj.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU