Oglas
· · Komentari: 0
NEKAD I SAD

Bila je jedna od najlepših glumica u seriji RUBI, doživela je veliku tragediju, a danas izgleda OVAKO (FOTO)

Glumicu Žaklin Brakamontes, našu populaciju osvojila je ulogom Maribel u meksičkoj seriji "Rubi".

1626768825_maribel.jpg
Foto: Youtube printscreen/Rubi
Oglas

Tumačila je lik dobre devojke, kojoj je, kojoj je najbolja drugarica otela dečka.

Pročijate još: Pogodi ko je? Od preslatkog dečaka do najpoznatijeg glumca koga žene obožavaju (FOTO)

NJenim lepotom bili su opčinjeni svi na Balkanu, a iako je prošlo skoro dve decenije od emitovanja serije, Žaklin se nije nimalo promenila. Veoma mlada je ušla u svet šou biznisa, a 2003. godine se okrenula telenovelama, a nekoliko godina ranije je pobedila na izboru za Mis Meksika.

Izgubila blizance

Uloga koja ju je proslavila je pomenuta Maribel, a potom su usledile serije kao što su “Magična privlačnost”, “Slomljeno srce”, “Ružna Leti” i mnoge druge. Čuvena Maribel je danas udata žena, a sa svojim suprugom ima ukupno petoro dece.

Doživeli su tragediju, tokom blizanačke trudnoće, kada je rodila  jednu devojčicu kojoj je dala ime Žaklin, dok je druga beba usled komplikacija sa disajnim organima preminula.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas