Emotivne fotografije iz PROŠLOSTI: Oni su najpoznatija glumačka porodica u Srbiji, a evo kada je sve počelo (FOTO/VIDEO)

Kristina Malešević

04. 10. 2021. 000000 11:00

Foto: InstagramScreenShot/_blejzmodesti

Slavni glumci Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović, koji važe za jedan od najskladnijih domaćih parova, u maju mesecu proslavili su 29. godišnjicu braka, a pre samo nekoliko dana 29. rođendan svoje naslednice, izuzetno talentovane mlade glumice Anđele Jovanović.

Pročitajte još: Otkrijte NAJMOĆNIJU osobinu koju posedujete: Da li ste prvo uočili TIGRA ili DRVEĆE?

Dragan i Branka upoznali su se još u studentskim danima, a prvu zajedničku ulogu imali su u seriji "Najbolji" snimanoj 1989. godine, a tri godine kasnije su se venčali i dobili ćerku.

- Hvala vam za 29. godina bezuslovne ljubavi, osećam je svakog dana! Branka Pujić, Dragan Jovanović, nana i deka  - navela je mlada glumica Anđela Jovanović uz emotikone srca.

Pročitajte još: Rotaciona DIJETA za septembar: Kilogrami se tope bez gladovanja (SATNICA)

U seriji “Švindleri”, ova porodica se našla pred jednim neobičnim zadatkom. Uloga Sofre, gradonačelnika palanke, poverena je Draganu, njegovu suprugu Soku igra Branka, a njihovu ćerku Sofiju – Anđela. Anđela je na svom prvom projektu glumila Brankinu ćerku, u predstavi “Dobrodošli u Srbiju” Draganovu ćerku, ali u Švindlerovim prvi put smo ih gledali svo troje zajedno, kao porodicu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU