Ova pevačica se pridružila timu Cece Ražnatović u Zvezdama Granda: "Jelena nema razloga da se ljuti"

Jelena Blažić

04. 10. 2021. 000000 15:15

Foto: YouTube printscreen ilustracija /TV Prva

Pored tima koji ima i sa kojim će vredno raditi sa kandidatima koje bude izabrala, timu Cece Ražnatović pridružila se još jedna vrhunska pevačica. U pitanju je Ivana Peters, koja je do sada radila sa timom Jelene Karleuše.

Pročitajte još: PREŽIVELI PAKAO! Naša glumica sa mužem živi u KONTEJNERU od 12 kvadrata, NAKON ŠTO JE OSTALA BEZ KUĆE: Konačno stižu i divne vesti

S obzirom da Jelena nije više članica žirija Zvede Granda, Ivana smatra da nema potrebe da se bilo ko ljuti, jer su sve tri profesionalci i odlično znaju da je u pitanju posao.

"Jelena nema razloga da se ljuti"

- I u ovoj sezoni radiću sa kandidatima u Zvezdama Granda, u timu Cece Ražnatović. Ceca me je zvala i pitala da li želim da radim sa kandidatima, pošto već poznajem tu materiju, meni je to bilo sasvim okej - rekla je Ivana i dodala:

- Ja sam profesionalac, Jelena je profesionalac, Ceca je profesionalac u svom poslu, ovde je posao u pitanju, ništa drugo, nema šta ko da se ljuti. Svi rade ono što žele da rade i rade svoj posao - rekla je Ivana.

Kako navodi izvor, njih dve su već imale saradnju na albumu folk pevačice "ljubav živi", a Ceca nikada nije krila da obožava kako Ivana peva.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU