Oglas
· · Komentari: 0
HAOS

Ceca i Bosanac ponovo u žestokom obračunu u Zvezdama Granda: "Ti si mazohista"

Ceca Ražnatović i Dragan Stojoković Bosanac, ponovo su se našli u žestokom okršaju u takmičenju Zvezde Granda

1633242073_ceca.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Momak iz Crne Gore koji je otpevao pesmu "Jubi san vašu ćer" i "Teške boje", raspametio je žiri i osvojio je svih šest glasova.

Pročitajte još: MODERNA PORODICA: Miranda Ker otkrila da je "JAKO BLISKA" sa bivšim, Orlandom Blumom, a evo kako to podnose njihovi partneri! (FOTO)

- Momak je odličan i ja sam glasao za njega zato što sa njim nema šta da se radi - bio je iskren Bosanac.

- Pa tebi najbolje onda da uzmeš Cecu i miran si odmah - rekao je Mili, dok je Bosanac dodao:

- Sa Cecom ima da se radi.

- Ti uvek tražiš porciju više, ti si mazohista - odgovorila mu je Ceca, a onda je Popović konstatovao:

- Ceco, on se nešto ostrvio na tebe.

 ona je ustvari sadista. Da sam rekao ne bih radio sa njom, ona bi pitala "A zašto ne bi?" Eto ti Ceco radi šta hoćeš, samo radi - zaključio je Bosanac.

- Ništa se ti ne sekiraj, ja bar radim, a ti već 30 godina pajkiš - odbrusila mu je Ceca, pa dodala da će od spavanja uskoro početi i da hrče.

- Ja sam zbrinut još pre 30 godina i ne moram da radim - odgovorio joj je Bosanac.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas