PISTE SU ODLUČILE: Pletena odeća oslikana "SVEMIR" TEHNIKOM je najmoćniji način da se utoplite! (FOTO)

Jovana Pejinovic

05. 10. 2021. 000000 21:30

FOTO: Printskrin/Jutjub/ Bevza spring 2022/Jonathan Simkhai spring 2022

Uvek postoje makro trendovi koji ukrašavaju prolećne piste - mini porub, izrezi i vesele boje. Ali to su ti mikro-trendovi koji postavljaju svaku sezonu i godinu odvojeno. Za proleće 2022. vidimo pantalone sa spuštenim strukom, ali još svežije je prisustvo pletiva u svemir tehnici.

Pročitajte još: Sve na ovim Versace cipelama je DEMODE, a svet je poludeo za njima - Jelena Karleuša i poznata blogerka su ih ODMAH KUPILE! (FOTO)

Odeća obojena svemirom

To je tehnika u kojoj se jedno predivo boji u dve ili više boja koje se ponavljaju po celoj dužini prediva. U zavisnosti od toga koliko se boja koristi, dobijena boja može dobiti razne varijante.

Loading...

Pojava ovog pletenog trenda dokazuje staru izreku da veliki umovi misle isto; ovog meseca mode Eckhaus Latta, Jonathan Simkhai, Bevza, Missoni i Philosophy di Lorenzo Serafini bili su među markama koje su se za svoje kolekcije naslonile na pletivo oslikano svemirom. Iako njihove vizije variraju od pulovera do haljina, jednoglasno je da je svaki izgled hladan koliko i topao.

Loading...

Iako će svemirski obojen izgled biti spreman za poletanje na proleće, na tržištu postoji mnogo jesenjeih i zimskih varijanti ovog trenda. Od haljina do pulovera i pantalona do kardigana, sada kupujte ove predmete obojene svemirom.

Loading...

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU