Oglas
· · Komentari: 0
MUŠKARCI

Žene MRZE dva komada muške garderobe

Ženama se ne dopadaju gole i dlakave muške noge.

1632998230_Depositphotos_446494524_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Muškarca sa stilom primetiće svaka dama, ali da li znate koji su “najomraženiji” delovi muške garderobe iz ženskog ugla.

Ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, najnepopularnije su košulje kratkih rukava. Mnoge žene smatraju da je dobra muška košulja isključivo ona sa dugim rukavima.

Pročitajte još: Kako se nosi somotski blejzer? Pa naučite od Danijela Krejga - ODUVAO JE stajlingom na premijeri novog "Bonda" (FOTO)

Na listi odevnih predmeta koje bi jači pol trebalo da izbegava nalaze se i preuske pantalone jer, priznaćete, ne deluju nimalo muževno. Mada je skini džins mnogim damama omiljeni model farmerki, upravo to ne žele da vide na suprotnom polu. Isto važi i za klasične poslovne pantalone.

Pročitajte još: Vreme je za DžEMPER, ali ispoštujte TRI pravila da ne bi ispali smešni(FOTO)

Po ukusu dama nisu ni kratke kargo pantalone. Na spomen ovog odevnog predmeta mnoge žene su odmah zamislile kargo pantalone sa kariranim dezenom. Možda su popularne u muškom svetu, ali ne i kod žena.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas