"Ono što su mi tražili je nehumano i varvarski": Majka MONIKE LEVINSKI otkrila šta se zaista dešavalo u DANU HAPŠENJA (FOTO)

Jovana Pejinovic

14. 10. 2021. 000000 19:10

Foto: Profimedia

U želji da obezbede njeno učešće, agenti su insistirali na tome da Monika, 24-godišnja žena, ne mora da zove majku i zapretili su da će Levisovu procesuirati. Ali Levinski je ostala pri svom stavu, na kraju ih je ubedila da joj dozvole da telefonira u govornici ispred hotelske sobe Ritz-Carlton u kojoj je bila zatočena.

Pročitajte još: OVO SE RETKO DOGAĐA! Nakon što je izgubio venčani prsten na Indijan Velsu, Endi Marej je doživeo nešto još NEVEROVATNIJE! (FOTO)

FBI me ima

Tokom paničnog poziva, Levinski je rekla da joj bilo potrebno da je mama umiri, pre nego što je „shvatila“ [FBI me ima]. Ja sam u hotelu.

To je „nemoguća situacija za roditelja“. Prisiljavanje roditelja da svedoči protiv deteta je „nehumano, varvarsko“

Levisova je brzo ušla u voz i došla u hotelsku sobu u kojoj je, kako je opisala u dokumentarnim serijama, pokušala "da se ponaša hrabro" kako FBI "ne bi video kako je uplašena". Majka i ćerka su mogle da razgovaraju privatno u hodniku.

Monikina majka se prisetila:"Reklu su:„ Morate sarađivati, Monika". "Želela sam da uradi ono što su joj rekli, u suprotnom bi dobila 20 godina zatvora, a to bi bilo samo radi zaštite Bila Klintona. Za tim su zaista tragali. Ona je bila samo sredstvo. "

Lažno svedočenje

Kad su se vlasti opravdale zašto nisu mogle u pisanoj formi ponuditi imunitet Moniki Levinski, Levisova je rekla da zna da im "ne mogu verovati". Tako su se žene bez dogovora vratile u svoj zajednički stan u hotelu Votergejt. Levisova je objasnila da su obe bile "jako, jako uplašene", a njena kćerka je bila "izbezumljena" nakon što je bila zatočena 11 sati. „[Monika] je stalno ponavljala: Samo želim da umrem. Samo želim umreti ”, rekla je Levisova, dodavši da je „ostala kraj nje ” sve vreme.

Istražitelji su ubrzo primorali Levisovu da svedoči pred velikom porotom i pokušali da je navedu da kaže da joj se Levinski poverila da ju je Klinton zamolio da laže advokate u tužbi Pole Džons.

Levisova je rekla da je to „nemoguća situacija za roditelja“ i da je prisiljavanje roditelja da svedoči protiv deteta „nehumano, varvarsko“. Na kraju, nijedna žena nije optužena za zločin, a čini se da i danas imaju blisku vezu. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU