· · Komentari: 2
DRAMATIČNO

Marijana Mateus u 50. godini zablistala u DVE HRABRE KOMBINACIJE - Ni mlađe se ne bi usudile da ih ponesu! (FOTO)

Marijana Mateus već godinama živi u Londonu i prati modnu scenu, a povremeno i sama dizajnira.

1634126414_pjimage--37-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ marijanamateus

Svaki svetski trend koji se pojavi, Marijana mora da isproba. Osim što prati trendove, ona ima i jasno izdefinisan stil, svojstven njenom senzibilitetu.

Pročitajte još: Tri JESENJE KOMBINACIJE Anastasije Ražnatović za kojima su dame poludele! (FOTO)

Haljine u Marijaninom stilu

Elegantni, ženstveni krojevi su Marijanin teren. Voli da nosi haljine, a nama su za oko zapale dve najnovije, kojima se Marijana pohvalila na svom Instagram profilu.

Prvo se pohvalila haljinom sa animal printom u kombinaciji crvene i crne boje. Duge noge su u prvom planu, jer je haljina daleko iznad kolena i sa dubokim šlicom. Dugi rukavi su, s druge strane, dodali potrebnu dozu umerenosti. Haljinu je uklopila sa crnim cipelama koje se vezuju oko članka i deluju udobno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli Marijana (@marijanamateus)

Druga haljina je unela pravu dramu na londonske ulice. Pojavila se u zlatnoj haljini, A kroja, sa donjim delom čije faltne lepršaju oko nogu. Marijana je dobila romantičan, ali u isto vreme dramatičan izgled. Besprekornu figuru je istakla strukiranom haljinom, a noge kaišićima koji se vezuju u spiralu. Sve je upotpunila Šanel torbicom i naočarima u stilu starih holivudskih diva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli Marijana (@marijanamateus)

Kako se vama dopadaju Marijanini stajlinzi?

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.