"Nemam reči kojima bih mogao da opišem tugu": Oglasio se Alek Boldvin PRVI PUT nakon TRAGEDIJE

Aleksandra Kolarevic

24. 10. 2021. 000000 17:30

Foto: Profimedia

Vest da je glumac Alek Boldvin  na snimanju filma usmrtio svoju koleginicu, snimateljku Halinu Hačins, i ranio režisera, potresla je javnost. Nesreća se dogodila na snimanju filma "Rust", na velikom ranču u Novom Meksiku.

Snimateljka je odmah prebačena u bolnicu, odakle su javili da je izgubila život, dok se režiser i dalje nalazi u bolnici, i oporavlja se od povreda.

Pročitajte još: ŠOK! Procureo SNIMAK POZIVA hitnoj pomoći nakon što je Boldvin usmrtio koleginicu - Žena vrišti i optužuje OVOG ČOVEKA! (AUDIO SNIMAK)

Glumac je nakon nesreće bio slomljen. Niko nije mogao da očekuje da će se desiti takva tragedija i da će bilo ko tog dana izgubiti život. On jena društvenim mrežama ostavio sledeću poruku:

"Ovo je najgori dan u mom životu. Nemam reči kojima bih mogao da opišem tugu i šok nakon tragedije koja se dogodila. Halyna je bila supruga, majka, naša draga koleginica. Trenutno sarađujem sa policijom, kako bismo utvrdili kako je došlo do nesreće. Pozvao sam njenog supruga i ponudio sam mu podršku." rekao je glumac, koji je i snimljen kako plače nasred ranča. 

Pročitajte još: Ovo je žena koju je Alek Boldvin UBIO na snimanju filma: NJena poslednja objava KIDA DUŠU: "Uživam sa njim..." (FOTO)

Izjavu je dao i Metju, suprug snimateljke koji je potvrdio da mu je Alek ponudio podršku, i da je ovo najgore što je moglo da se desi njegovoj porodici.

Metju i Halina imaju dečaka koji ima osam godina, i koji je bio sa tatom sve vreme, čekajući da mama završi sa snimanjem filma.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU