Oglas
· · Komentari: 0
TRAGEDIJA

JEZIVO SAZNANJE: Ubijena snimateljka donela KOBNU odluku, a zna se i ko je Aleku Boldvinu dao "HLADNO" oružje! (FOTO)

Halina Hačins nije trebalo da bude na snimanju na dan kada je ubijena.

1634970211_pjimage--46-.jpg
Foto: Profimedia/ Instagram/halinahutchins
Oglas

Glumac Alek Boldvin (68) slučajno je ubio snimateljku Halinu Hačins, a režisera Džoela Suzu ranio, u  incidentu na snimanju vesterna.

Splet nesrećnih okolnosti

Svetski mediji su sad otkrili i dve okolnosti, za koje se ispostavilo da su bile kobne za stradalu Halinu.

Pročitajte još: ĆERKA MAJKLA DžEKSONA OBAVILA RITUAL: Nakon pokušaja samoubistva, pronašla radost u KULTU VEŠTICA - Gole pozdravile mesec (FOTO)

Oružje na setu bilo je briga oružarke Hane Gutijerez-Rid (24), koja je postavila tri pištolja za Boldvina. Asistent režisera, Dejv Hols, potom mu je odabrao "Kolt" i stavio mu ga u ruku.

Hols, koji je godinama u industriji i radio je na ostvarenjima kao što su "Fargo" i "Matriks", glasno je potvrdio Boldvinu da je pištolj "hladan", odnosno da nije napunjen pravim mecima. Boldvin je opalio, i metak je prošao kroz Halinu i ranio Džoela.

Hana i Dejv imenovani su u policijskom nalogu za pretres, ali holivudski mediji izveštavaju o nekoliko zabrinjavajućih činjenica sa seta.

Najpre, Hani je ovo bio tek drugi profesionalni posao, inače je kćerka legendarnog holivudskog oružara ali je vrlo mlada i nije imala dovoljno iskustva. U intervjuu koji je dala pre samo mesec dana i sama je priznala da nije sigurna da je sposobna za samostalno obavljanje ovog rizičnog posla.

Potom, na setu je na dan ubistva izbio štrajk. Članovi ekipe filma bili su užasno nezadovoljni uslovima i upriličili su male demonstracije, prenosi "Dejli mejl". Najviše su im smetali loši bezbednosni uslovi za ekipu, i prekovremeni rad na vrućini NJu Meksika. Navodno su se i prethodnih dana događali incidenti sa pištoljima-rekvizitima, ali u njima niko nije bio povređen.

Pročitajte još: Da li Alek Boldvin može da IDE U ZATVOR zbog UBISTVA NA SETU? Evo šta kaže njihov zakon

Kada su u četvrtak završili snimanje, shvatili su da su dovedeni drugi, lokalni radnici koji ne pripadaju nijednom sindikatu, da bi ih zamenili.

Štrajku se pridružila i Halina Hačins, koja je želela bolje uslove za svoje kolege, ali je kobnog dana ipak odlučila da ostane. Ta odluka koštala ju je života.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas