"Prvi susret nakon tragedije": Alek Boldvin se sastao sa mužem koleginice koju je ubio

Jelena Blažić

25. 10. 2021. 000000 15:30

Foto: EPA

Velika tragedija dogodila se na snimanju filma "Rust", kada je Alek Boldvin slučajno upucao dvoje ljudi, pod još uvek ne razjašnjenim okolnostima, u kojoj je Hejlin Kačins, preminula, dok je režiser Džoel Souza ranjen.

Pročitajte još: UŽASNA TRAGEDIJA NA SNIMANJU FILMA! Glumac Alek Boldvin UBIO ŽENU I RANIO muškarca: Meci bili PRAVI! (VIDEO)

Iako nije znao da je u pitanju pravi pištolj koji je dobio od rekvizitera, Alek Boldvin mogao bi da krivično odgovara zbog ubistva iz nehata.

Suprug ubijene sastao se s Boldvinom

Sa druge strane, porodica tragično preminule Hajli ne krivi Aleka Boldvina. Prvi put nakon nesreće na setu oglasili su se otac i suprug:

-Hajlina nas je sve inspirisala svojom strašću i vizijom, a sve što je ostalo iza nje je previše vredno da stane tek u nekoliko reči. Naš gubitak je ogroman i molim medije da poštuju našu privatnost dok žalimo. Zahvaljujemo se svima koji dele njene fotografije i priče iz njenog života", napisao je na društvenim mrežama suprug ubijene fotografkinje Metju, koji je otkrio da se sreo sa Boldvinom na privatnoj komemoraciji u čast njegove supruge, kao i da su u stalnom kontaktu. Metju je dodao da mu je glumac velika podrška u ovim bolnim trenucima.

Pročitajte još: SVET U NEVERICI: Šokantne slike Aleka Boldvina nakon tragedije (FOTO)

Otac Hajlin smatra da je za smrt njegove ćerke u potpunosti kriv tim oružanrnice: 

- Još uvek ne možemo da verujemo da je hajlina mrtva, njena majka će poludeti od tuge, ali ne krivim Aleka Boldvina - odgovornost je na rekviziterima koji rukuju oružjem - rekao je Ukrajinac za britanske medije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU