Oglas
· · Komentari: 0
HOLIVUD

"Nemam reči kojima bih mogao da opišem tugu": Oglasio se Alek Boldvin PRVI PUT nakon TRAGEDIJE

Glumac Alek Boldvin objasnio je kako se oseća nakon tragedije u kojoj je usmrtio koleginicu na snimanju filma.

1635088669_profimedia-0637110129.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Vest da je glumac Alek Boldvin  na snimanju filma usmrtio svoju koleginicu, snimateljku Halinu Hačins, i ranio režisera, potresla je javnost. Nesreća se dogodila na snimanju filma "Rust", na velikom ranču u Novom Meksiku.

Snimateljka je odmah prebačena u bolnicu, odakle su javili da je izgubila život, dok se režiser i dalje nalazi u bolnici, i oporavlja se od povreda.

Pročitajte još: ŠOK! Procureo SNIMAK POZIVA hitnoj pomoći nakon što je Boldvin usmrtio koleginicu - Žena vrišti i optužuje OVOG ČOVEKA! (AUDIO SNIMAK)

Glumac je nakon nesreće bio slomljen. Niko nije mogao da očekuje da će se desiti takva tragedija i da će bilo ko tog dana izgubiti život. On jena društvenim mrežama ostavio sledeću poruku:

"Ovo je najgori dan u mom životu. Nemam reči kojima bih mogao da opišem tugu i šok nakon tragedije koja se dogodila. Halyna je bila supruga, majka, naša draga koleginica. Trenutno sarađujem sa policijom, kako bismo utvrdili kako je došlo do nesreće. Pozvao sam njenog supruga i ponudio sam mu podršku." rekao je glumac, koji je i snimljen kako plače nasred ranča. 

Pročitajte još: Ovo je žena koju je Alek Boldvin UBIO na snimanju filma: NJena poslednja objava KIDA DUŠU: "Uživam sa njim..." (FOTO)

Izjavu je dao i Metju, suprug snimateljke koji je potvrdio da mu je Alek ponudio podršku, i da je ovo najgore što je moglo da se desi njegovoj porodici.

Metju i Halina imaju dečaka koji ima osam godina, i koji je bio sa tatom sve vreme, čekajući da mama završi sa snimanjem filma.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas