Umesto oca, najbolji prijatelj: Vin Dizel otpratio do oltara ćerku Pola Vokera, fotografija obišla obožavaoce filma (FOTO)

Kristina LJubisavljević

25. 10. 2021. 000000 11:20

Foto: Profimedia

Medou Voker, ćerka je čuven glumca Pola Vokera koji je preminuo 2013. godine u saobraćajnoj nesreći. Medou je tada bila devojčica, imala je 14 godina, sada ima 22 i udala se ovog vikenda.

Glumac Vin Dizel bio je najbolji prijatelj Polu Vokeru i nastavio je da bude podrška njegovoj porodici, a na dan venčanja otpratio je Medou do oltara.

Pročitajte još: Najjednostavnija CRNA HALJINA koja stoji SVAKOJ FIGURI: Anđelina Džoli ponovo ZABLISTALA na crvenom tepihu (FOTO)

Medou je objavila fotografije koje su raznežile brojne obožavatelje filma i njenog oca, a vreme je toliko brzo prošlo, sećamo je se kao devojkčicu, a sada se već udala.

Medou je većinu svog detinjstva provela na Havajima gde je živela sa majkom dalje od sjaja Holivuda, a onda se 2011. godine seli kod oca. Danas se bavi modelingom, a pokrenula je 2015. godine dobrotvornu organizaciju pod nazivom „Paul Valker Foundation“. Polovi prijatelji i zvezde seriji filmova „Brzi i žestoki“ redovno je posećuju i zovu na premijere svojih filmova.