Oglas
· · Komentari: 0

Anđelina Džoli sa porodicom na premijeri filma: Pojavila se u širokom kombinezonu, a ćerka obukla haljinu majke sa dodele Oskara (FOTO)

Anđelina Džoli okupila je porodicu.

1634627870_profimedia-0638631752.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Anđelina Džoli sinoć je sa celom porodicom prošetala crvenim tepihom u Holivudu. Održala se premijera njenog novom filma "Eternals", a njeno petoro dece ju je dolaskom podržalo, Madok (20), Zahara (16), Šiloh (15) i bliznakinje Vivien i Knok (13), dok je Pak (17) je propustio porodično okupljanje.

Anđelina se pojavila u bež kombinezonu veoma zanimljivog kroja. Gornji deo je top bez rukava dok su nogavice predugačke.

Pročitajte još: Kejt Midlton skrenula svu pažnju: Blistala u haljini do poda, a o njenom struku govorilo se i u jutarnjem programu (FOTO)

Porodica se fotografisala zajedno i privukla veliku pažnju na premijeri. Ćerka Zahara (16) ponela je Anđelininu haljinu sa dodele Oskara iz 2014. godine, zapanjujuću haljinu boje šampanjca koja je i njoj iako je jako mlada odlično stajala.

Foto: profimedia

- Moja deca su sva obučena delom u moje stavri i mojoj staroj haljini za dodelu Oskara. Sve smo radili vintidž i nadograđivali moje stare stvari - rekla je Anđelina za Elle.

Anđelinin novi dilm o superjunacima trebalo bi da se u bioskopima pojavi u novembru i prati trku besmrtnih bića sa nadljudskim moćima koja potajno žive na Zemlji.

Foto: profimedia

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas