"Treba je izbaciti sa TAKMIČENJA": Srpska misica u društvu Albanke, Crnogorke i Kosovke pokazala simbol "velike Albanije", javnost u ŠOKU (FOTO)

Aleksandra Kolarevic

26. 10. 2021. 000000 16:00

Foto: Printskrin/Instagram

Na društvenim mrežama objavljena je fotografija srpske misice Valentine Petrović na kojoj pozira sa koleginicama iz Crne Gore, Albanije i Kosova, dok sve četiri rukama pokazuju znak dvoglavog orla, što je simbol takozvane "velike Albanije".

Pročitajte još: "SKINI TU ŠAHOVNICU!" Influenserka razbesnela fanove odevnom kombinacijom: "Ako si Srpkinja, obriši fotografiju"! (FOTO)

Ovaj Valentitin gest izazvao je buru komentara na društvenim mrežama, iz kojih se može zaključiti da je javnost besna i razočarana svojom predstavnicom lepote.

Pokazala simbol koji veliča nepostojeću državu.

"To je posledica odrastanja bez ikakvog moralnog, nacionalnog i identitetskog koda", "Treba je povući nazad kući i izbaciti sa takmičenja", "Jel ima bar malo mozga ova naša misica", "Sram je bilo", "Jadno sto su i crnogorka i srpkinja to napravile, tj nije jadno nego je dokaz koliko su glupe", bili su samo neki od komentara na ovakav potez naše misice.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU