NJen porođaj se umalo završio tragično: Poznata glumica prvi put govorila o trudnoći i posledicama sa kojima se suočila

Kristina LJubisavljević

27. 10. 2021. 000000 17:30

Foto: Profimedia

Holivudska glumica Gvinet Paltrou otkrila je u intervjuu da se njen carski rez sa ćerkom Epl (17), koju je dobila sa nekadašnjim suprugom, muzičarem Krisom Martinom, umalo tragično završio.

Gvinet je iskreno govorila o onome što joj se dogoilo i posledicama koje je to na nju ostavilo. Takođe se osvrnula na veliki uticaj društva na to kako žena "mora" da izgleda,

- Imala sam dva carska reza. Sa ćerkom je to bila hitna operacija, bilo je ludo, skoro smo umrle. Nije bilo dobro - iskrena je glumcia.

Pročitajte još: Dakota Džonson, zvezda "50 nijansi" u jesenjem stilu koji ćemo viđati u narednom periodu: 70-e su na svakom koraku (FOTO)

- Imala sam veliki ožiljak na telu i reagovala sam kao: "Vau, to nije bilo tu pre". I nije da je to loše i da odmah osuđuješ sebe, ali samo je šok - objasnila je glumica.

Gvinet je nastavila da kritikuje društvo i društvene mreže zbog njihovog uticaja na žene i nerealnih očekivanja o tome kako bi „trebalo da izgledaju“.

- Hvala bogu da nije bilo Instagrama kad sam se ja porodila, zato što sada ako vidiš nekog na Instagramu kaže: "Oh, ja sam pre dve nedelje rodila bebu i imam savršene trbušnjake". I ja sam kažem: "Vau, ja nisam tako izgledala.

Sa mišljenjem Gvinet Paltrou složile bi se mnoge žene. Važno je promovisati realnost.