OVO JOŠ NISTE ČULI! Ed Širan platio roditeljima da idu teretanu kako bi mogli da se druže sa njegovom ćerkom (FOTO)

Jovana Pejinovic

30. 10. 2021. 000000 09:00

Foto: Profimedia

Ed Širan je platio svojim roditeljima da imaju lične sesije sa trenerom kako bi bili dovoljno spremni da provode vreme sa njegovom ćerkom.

Pročitajte još: ISPUNILA IM SE ŽELJA: Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez potvrdili da postaju roditelji blizanaca - Evo ko je prvi čestitao (FOTO)

Lira ih sve pokrenula

Ed je angažovao svog ličnog trenera da pomogne svojim roditeljima Džonu i Imogen, i sada su tati leđa "popravljena" i njegova mama može da podigne svoju unuku.

Rekao je: „Moji roditelji nikada nisu vežbali i rekao sam im da će biti baka i deda. Počeo sam da koristim ličnog trenera i oni su rekli: 'Ni mi ništa ne radimo', pa sam angažovao svoj trenera da radi sa njima preko Zooma".

Ed je počeo da vežba kada je otkrio da će po prvi put postati tata, i otkrio je mnogo mentalnih prednosti svakodnevnog vežbanja, kao i gubitka težine.

Govoreći u australijskoj radio emisiji, on je dodao: "Ima toliko koristi i mentalno. Ja sam prilično troma osoba tokom dana ako sam samo jeo brzu hranu i pio noć ranije, ali vežbanje vam pomaže da se podignete i osnažite".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU