Oglas
· · Komentari: 0
TRAGEDIJA

"Delili slike leševa kao da su životinje" - Udovica Kobija Brajanta otkrila JEZIVE DETALJE! Saznala za smrt muža i ćerke na NAJGORI način (FOTO)

Venesa Brajant, udovica Kobija Brajanta, rekla je da je saznala za smrt svog muža tako što je videla obaveštenja "RIP Kobe" na svom telefonu.

1635319737_pjimage--1-.jpg
FOTO: Profimedia
Oglas

Košarkaška zvezda Kobi Brajant poginuo je sa svojom ćerkom, 13-godišnjom Đianom, i još sedam osoba u nesreći u januaru 2020.

Pročitajte još: TUGA: Preminuo poznati glumac koji nas je uveseljavao ulogama u "Porodičnom blagu" i "Boljem životu"

Tužba zbog odavanja podataka

Gospođa Brajant tuži odeljenje šerifa okruga Los Anđeles za nemar i narušavanje privatnosti. Ona navodi da su policajci podelili grafičke fotografije mesta nesreće, uključujući tela Kobija i Điane.

Zamolila šerifa Aleksa Viljanuevu da se uveri da niko ne fotografiše mesto događaja

Tokom davanja iskaza, okružni tužilac je pitao gospođu Brajant kada je prvi put obaveštena o nesreći.

Gospođa Brajant je rekla da ju je porodični pomoćnik obavestio da su njen muž i ćerka doživeli helikoptersku nesreću, ali da je pet osoba preživelo. Mislila je da su oni verovatno među preživelima.

Foto: profimedia

Ali onda su poruke počele da iskaču na njenom telefonu.

„Držala sam telefon, jer sam očigledno pokušavala da pozovem svog muža, i sva ova obaveštenja su počela da iskaču na mom telefonu, govoreći 'RIP Kobe,RIP Kobe,RIP Kobe" rekla je gospođa Brajant.

Interna policijska istraga otkrila da su policajci delili fotografije posmrtnih ostataka žrtava

„Moj život nikada neće biti isti bez mog muža i ćerke“, dodala je ona.

U martu je gospođa Brajant objavila imena policajaca okruga Los Anđeles za koje je rekla da su podelili grafičke fotografije mesta nesreće.

Ona navodi da je jedan od policajaca podelio sa barmenom fotografije tela Kobija Brajanta, a da su ostali delili "besplatne fotografije mrtve dece, roditelja i trenera".

Otkriveni krivci

List Los Anđeles Tajms izvestio je u februaru prošle godine da je interna policijska istraga otkrila da su policajci delili fotografije posmrtnih ostataka žrtava.

„Mislim da nije fer da sam danas ovde da se borim za odgovornost“, rekla je Brajant.

"Zato što niko nikada ne bi trebalo da trpi ovu vrstu bola i straha za članove svoje porodice. Slike koje se objavljuju, ovo nije u redu."

Foto: Profimedia

Gospođa Brajant je rekla da je zamolila šerifa Aleksa Viljanuevu da se uveri da niko ne fotografiše mesto događaja.

Šerifovo odeljenje je odbilo da komentariše tužbu na čekanju.

Gospođa Brajant je rekla da je zadržala odeću koju su nosili njen muž i ćerka kada su umrli.

„I ako njihova odeća predstavlja stanje njihovih tela, ne mogu da zamislim kako je neko mogao da bude tako prepreden i da nema obzira prema njima ili našim prijateljima, i da samo deli slike kao da su životinje na ulici“, rekla je ona.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas