"BABA JE PRETERALA": Madona RAZBESNELA fanove - U tangama leži na krevetu i glumi mrtvu Merlin Monro (FOTO)

Jovana Pejinovic

02. 11. 2021. 000000 09:20

FOTO: Profimedia/ Instagram/Madonna

U poslednjem intervjuu za naslovnicu V Magazina, Madona je viđena kako leži licem nadole na dušeku sa jasno otkrivenim donjim delom tela. Dodatni snimak pokazao je da se bočice sa tabletama na recept nalaze na obližnjem noćnom ormariću.

Pročitajte još: TRAUME IZ PROŠLOSTI: Ivanka Tramp na meti oca - Sa Donaldom se ljubila u usta, htela da ga prska suzavcem, a ispovest bivše ljubavnice otkriva JEZIVO SAZNANJE (FOTO)

Obožavaoci veruju da je fotografija rekonstrukcija tragične smrti Merlin Monro.

Čuvena glumica pronađena je mrtva u svom domu u Brentvudu u Kaliforniji 1962. godine i veruje se da je predozirala sedativima.

Brojni korisnici Tvitera složili su se da su fotografije nepoželjne i da pevačica očajnički traži pažnju

Ubrzo nakon što je Madonino fotografisanje izašlo u javnost, fanovi su brzo primetili da fotografija u krevetu podseća na samrtnu postelju Merlin Monro. Mnogi su požurili na Tviter da izraze svoje ogorčenje zbog fotografija, kao što je stručnjak za pop kulturu Majk Sington tvitovao: „Iz nekog morbidnog i jezivog razloga, Madona odlučuje da ponovo stvori samrtnu postelju Merilin Monro."

"Grubo i neprikladno"

Brojni korisnici Tvitera složili su se da su fotografije nepoželjne, a jedna osoba je napisala: „Ovo nije kul. Glamurozno samoubistvo je jedini ishod kada faktor šoka nestane.” Drugi je dodao: „Fuj. Grubo i neprikladno.” „Žao mi je M, sramoti se", "Baba, preterala si".

Jedan korisnik Tvitera je rekao da su fotografije „lošeg ukusa“, dok su drugi dodali: „Ovo me muči", „Mora da je tužno što joj još uvek treba toliko pažnje. A ovo je tako odvratno.”

Inspiracija fotografa

Fotograf za Madonino snimanje inspirisan je serijom Berta Sterna The Last Sitting, za koju se veruje da je poslednja fotografija Merlin Monro.

Fotografije su snimljene samo šest nedelja pre njene smrti 4. avgusta 1962. godine, kada je imala 36 godina.

Na nedavnom snimanju, Madona se ogolila dok je pozirala u toplesu i nosila je samo tange dok je ležala licem nadole i imala krst na leđima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU