Oglas
· · Komentari: 0

OVO JOŠ NISTE ČULI! Ed Širan platio roditeljima da idu teretanu kako bi mogli da se druže sa njegovom ćerkom (FOTO)

Ed Širan i njegova supruga Čeri Siborn poželeli su dobrodošlicu svom prvom detetu, Liri, u avgustu prošle godine.

1635576418_profimedia-0637415104.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ed Širan je platio svojim roditeljima da imaju lične sesije sa trenerom kako bi bili dovoljno spremni da provode vreme sa njegovom ćerkom.

Pročitajte još: ISPUNILA IM SE ŽELJA: Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez potvrdili da postaju roditelji blizanaca - Evo ko je prvi čestitao (FOTO)

Lira ih sve pokrenula

Ed je angažovao svog ličnog trenera da pomogne svojim roditeljima Džonu i Imogen, i sada su tati leđa "popravljena" i njegova mama može da podigne svoju unuku.

Rekao je: „Moji roditelji nikada nisu vežbali i rekao sam im da će biti baka i deda. Počeo sam da koristim ličnog trenera i oni su rekli: 'Ni mi ništa ne radimo', pa sam angažovao svoj trenera da radi sa njima preko Zooma".

Ed je počeo da vežba kada je otkrio da će po prvi put postati tata, i otkrio je mnogo mentalnih prednosti svakodnevnog vežbanja, kao i gubitka težine.

Govoreći u australijskoj radio emisiji, on je dodao: "Ima toliko koristi i mentalno. Ja sam prilično troma osoba tokom dana ako sam samo jeo brzu hranu i pio noć ranije, ali vežbanje vam pomaže da se podignete i osnažite".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas