Suvo grožđe u makaronama sa sirom? Ovaj KONTROVERZNI RECEPT, sa skoro 4 miliona pregleda, DIGAO JE INTERNET NA NOGE! (VIDEO)

Jovana Pejinovic

04. 11. 2021. 000000 18:00

Foto: Printskrin/TikTok/texykitchen1

Novi vodič za kuvanje je privukao našu pažnju na mreži. Iako svi znamo da je slano i slatko moćna kombinacija ukusa koja zadovoljava čak i najizbirljivije osobe (kao što je puter od kikirikija), novi recept koji je podelio jedan korisnik TikTok-a koji uključuje mleko, sir, testeninu i grožđice izaziva sve vrste reakcija.

Pročitajte još: Znate li kako se pravilno jede PARMEZAN? Italijani koriste pravilo TRI KORAKA

Najbolja kombinacija?

Prema Grejsi Volters, čiji TikTok nalog @texykitchen1 ima više od 1,7 miliona pratilaca, dodavanje suvog grožđa u makarone i sir je „najbolje“. Napisala je u natpisu snimka objavljenog u ponedeljak, 1. novembra: „Moj muž je rekao da nikada nije jeo bolje makarone sa sirom nego kada je bio u Džordžiji. Tako da sam morala da mu dokažem da niko ne može da se takmiči sa mnom.“

Dakle, šta ovo kontroverzno shvatanje klasičnog jela uključuje? Prema videu, sve počinje sa komadom čedara, malo makarona, mleka i iseckane mocarele u posudi za pečenje. Nakon pečenja, u mešavinu se dodaju suvo grožđe i prezle pre drugog kruga u rerni.

@texykitchen1

I make the best mac n cheese🔥#macncheese #LearnOnTiktok #georgia #Cookinghack #fallfood #thanksgiving #soulfood #Easyrecipe #PUBGMOBILE

♬ Gangsta's Paradise (feat. L.V.) - Coolio

TikTok video je pregledan više od 3,7 miliona puta i, u najmanju ruku, ljudi su imali mnogo osećanja o njemu.

„Da li ste upravo stavili suvo grožđe? Dođavola, ne, ne“, napisao je jedan korisnik TikTok-a u odeljku za komentare, dok je drugi rekao: „To je izgledalo super ukusno pre nego što ste dodali suvo grožđe.“

Snimak kuvanja dospeo je na Tviter, gde je jedna osoba nazvala jelo „odvratnim“.

"Izvinite. Zovem policiju. Ne možemo to da radimo!" rekao je drugi korisnik.

Iako se čini da mnogi ne vole kombinaciju suvog grožđa i testenine sa sirom, ovo nije prvi put da vidimo neobično uparivanje. Na kraju krajeva, Drejk je nedavno proslavio svoj 34. rođendan večerom sa više jela koja je uključivala makarone i sir sa — pogađate — suvim grožđem, kao i druge prelive poput kapara i sušenog paradajza.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU