ŠTA JE VAŽNIJE: MAMA ILI NOVAC? Princ Hari treba da se odrekne ugovora vrednog 100 miliona funti zbog "Kruninog" prikaza princeze Dajane, nakon reči njene bliske prijateljice (FOTO)

Jovana Pejinovic

08. 11. 2021. 000000 16:30

Foto: Profimedia

Vojvodi od Saseksa je rečeno da prekine ćutanje o kontroverznom prikazu princeze Dajane od strane giganta za strimovanje, uprkos njegovom ugovoru sa velikim novcem, koji je sklopio sa Netfliksom.

Pročitajte još: Džastin Timberlejk UNIŠTIO karijeru Dženet Džekson? Novi dokumentarac o SKANDALU na Superboulu 2004. godine otkriva MRAČNU TAJNU (FOTO)

Princeza Dajana ne prestaje da zaokuplja javnost

Do toga je došlo nakon što je Džemima Kan (47), Dajanina bliska drugarica i osoba od poverenja, napustila svoju savetodavnu ulogu u emisiji i zahtevala da se njeno ime ukloni iz zasluga.

Rekla je da priča njene prijateljice nije bila „ispričana s poštovanjem ili saosećajnošću kao što sam se nadala“ i zamolila je da njen doprinos bude isključen iz emisije."

Angela Levin, autor knjige "Hari: Biografija princa", rekla je: „Hari je potpuno ćutao o Netfliksu. „Trebalo bi da raskine dogovor i da se založi za svoju majku. Šta je važnije? Novac ili da odbrani mamu? Zapanjujuće je što ne može da pronađe svoj glas o ovome."

Peta serija Kruna, biće prikazana u novembru sledeće godine i fokusiraće se na Dajanine poslednje godine pre smrti u saobraćajnoj nesreći u Parizu 1997. godine.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU