Oglas
· · Komentari: 0

KAKAV JE ZAISTA BIO KRALJ ROKENROLA? Bivša ljubav Elvisa Prislija ispričala kako je plakala kad je izgubila nevinost sa njim (FOTO)

Linda Tompson je izlazila sa Kraljem rokenrola četiri i po godine, raskinuvši manje od godinu dana pre njegove tragične smrti 1977. godine.

1636103187_pjimage--17-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram
Oglas

Glumica i tekstopisac izlazila je sa Kraljem rokenrola četiri i po godine, u vreme kada je bila poznata kao pobednica izbora lepote i krunisana za mis Tenesija.

Pročitajte još: STAV ŠMEKERA: Da li prepoznajete glumačku legendu? 80-ih je plenio svojom harizmom, a devojke su LUDELE ZA NJIM (FOTO)

Znala je da će biti sa njim

Linda, koja sada ima 71, imala je samo 22 godine kada je upoznala Elvisa, koji je bio 15 godina stariji od nje i dugogodišnji predmet njene naklonosti. Pre nego što je upoznala i udala se za Kejtlin Džener, koja je tada bila poznata kao Brus pre svoje tranzicije, 1981. godine, Linda je bila Elvisova devojka.

Gledajući unazad, shvatam koliko je moja percepcija cele scene bila zastarela, ali sećam se da je Elvis bio staromodan momak koji je cenio moju nevinost

O njihovom zajedničkom vremenu pisala je u svojoj autobiografiji "Mala stvar koja se zove život".

Linda, koja se priseća da je jednom rekla roditeljima da će se udati za Elvisa kada poraste, izlazila je sa slavnim pevačem od 1972. do 1976. godine i tada su bili zajedno skoro 24 sata dnevno.

Južnjačka devojka

Linda, koja deli sinove Brodija i Brendona sa Kejtlin, kaže da je bila nevina kada je upoznala Elvisa, opisujući sebe kao dobru južnjačku devojku. I ona kaže da je uprkos tome što je navikao da dobije šta god želi jer je poznat, zakleo se da neće vršiti pritisak na nju da ima seks pre nego što bude spremna. Bio je čovek od reči, ili kako bi Linda rekla, pravi južnjački džentlmen.

Posle dva meseca zajedničkog života i deljenja kreveta svake noći, Linda kaže da je konačno bila spremna da ide do kraja sa Elvisom. Napisala je: „Bili smo u našem kraljevskom krevetu na postolju, sa plafonom sa ogledalom iznad nas, odražavajući Elvisa i mene upletene u ljubavni splet ruku, nogu, poljubaca i duboko osećane intimnosti. Ako tada niste spremni, nikada nećete biti spremni tokom celog svog života."

„Bilo je vreme da krenemo na veliko ili da odem kući. Sve je bilo tako neverovatno romantično, savršeno i iskreno, i znala sam da sam spremna da vodim ljubav sa ovim čovekom kojeg sam apsolutno obožavala svim srcem i dušom."

Elvis je bio nežan partner

„Bio je tako sladak i nežan sa mnom, a ipak su me obuzele emocije i počela sam tiho da plačem. Verujem da sam gubitku nevinosti pridavala toliko značaja da sam morala da prolijem nekoliko suza u tom trenutku."

Pročitajte još: Važila je za jednu od NAJLEPŠIH ŽENA JUGOSLAVIJE, a danas OVAKO IZGLEDA - Sećate se Silije iz "Poslednjeg kruga u Monci"? (FOTO)

„Gledajući unazad, shvatam koliko je moja percepcija cele scene bila zastarela, ali sećam se da je Elvis bio staromodan momak koji je cenio moju nevinost. “ rekao je. „Molim te, ne plači”. Linda kaže da je samo nekoliko suza vlažilo njene zajapurene obraze dok su se ona i Elvis prožimali pogledoma.

„Ne, samo napred“, rekao je. „Ti samo napred. Ti plači. To je ono što treba da uradiš sada. Radi šta god želiš. Ako želiš da plačeš, plači, dušo."

U tom trenutku, kao i u mnogim drugim, on je bio tako pun ljubavi, ljubazan, saosećajan partner. Zato se izvukao sa toliko toga, sada mislim, kada se osvrnem na naše zajedničko vreme.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas