SAHRANA MARINKA ROKVIĆA: Potresni prizori na Novom bežanijskom groblju - Porodica i prijatelji se opraštaju od legendarnog pevača (FOTO/VIDEO)

Jelena Blažić

11. 11. 2021. 000000 13:44

Foto: Ataimages/Đ.V.

Porodica i prijatelji počeli su polako da pristižu u kapelu na Novom bežanijskom groblju, kako bi odali počast i rekli poslednje zbogm kolegi i prijatelju Marinku Rokviću.

Pročitajte još: "Svi smo ga molili da ne snima pesmu sa takvim tekstom": Miša Mijatović održao potresan govor na komemoraciji Marinku Rokviću

Nakon održane komemoracije u Kamenoj sali radio Beograda, porodica, kolege i prijatelji, uputili su se na Novo bežanijsko groblje kako bi rekli poslednje zbogom legendarnom pevaču, koji je preminuo 6. novembra u 68. godini nakon duge i teške borbe sa rakom pankreasa.

Foto: Đ.V.

Supruga Marinka Rokvića i sinovi Marko i Nikola stoje u kapeli pored kovčega. Slomljeni od tuge i bola, primaju saučešće od kolega i prijatelja koji su došli da odaju poslednju počast legendarnom pevaču. Među prvima na groblje su stigli Slavko Banjac, Nenad Knežević Knez, Milena Plavšić, Beki Bekić, Vanja Udovičić, Dragan Stojković Bosanac, Aca i Biljana Jeftić, Miša Mijatović, Aco Pejović, Ilda Šaulić, Ana Bekuta, košarkaš Marko Kešelj, Jelena Karleuša, Neda Ukraden, Saša Matić, Ivan Milinković Dragan Kojić Keba sa sinom Igorom i mnogi drugi.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić vidno potresen došao je na Novo bežanijsko groblje držeći u rukama veliki venac napravljen od belih ruža, gerbera i ljiljana. Takođe i Ivica Dačić došao je da oda poslednju počast legendarnom pevaču.

 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU