Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

Porodica nema od bola: Komemoracija Marinka Rokvića - Potresan govor Ane Bekute izazvao jecaje u sali (VIDEO)

Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra u 68. godini

1636627239_255900421_1164581574066178_4324270064500605589_n.jpg
Foto: Ata images
Oglas

U Kamenoj sali radio Beograda, danas se održava komemoracija povodom smrti Marinka Rokvića. Nikola i Marko zajedno sa majkom Slavicom i suprugama Bojanom i Sarom, primaju saučešće.

Pročitajte još: SRCE DA PUKNE: Marinko Rokvić neprepoznatljiv na poslednjem nastupu - Zajedno sa sinovima pevao jednu od omiljenih pesama (VIDEO)

Od kolega među prvima su došli Lepa Lukić uplakana, Snežana Đurišić, Ivan Milinković,  Beki Bekić, Olivera Kovačević, Ana Bekuta, koja je održala potresan govor i istakla da jeviše dobrih pevača nego očeva, pa to naglasila ispred pevanja.

- Mi postajemo ponovo deca, bespomoćna, ranjena i očajna. Kao kad smo se prvi put izgubili u nekoj velikoj prodavnici ili na vašaru. Kada umre otac, to je kao da smo u toj prodavnici, izgubljeni, naš otac nas neće uzeti na ramena. Taj put moramo tražiti sami. Umro je i pevač i glas i pesma, ali prvo da kažem - otac. Svojim očima godinama sam gledala kakav otac je bio, zato je dozvoljeno da njegovi sinovi budu uplakana deca. Estrada je za mnoge sjaj, pesma i blještavilo, mi koji joj pripadamo, znamo da najčešće nije tako. To je rudnik, vaš otac je - Dario, Nikola i Marko, izlazio čistog obraza i čistih ruku, a to je gotovo nemoguće. Poznavala sam ga gotovo 40 godina, neprihvatljivo mi je da nismo negde na slavlju, život tako nepravedno i okrutno prolazi. Ako me sada gleda, bio je nesvestan divnih osobina. Beskrajno lep, duhovit, šarmantan... Provodili smo vreme na pozornici, točkovima, na sceni i van nje, zajedno smo preleteli planetu, tada 2004. godine sam ga upoznala do kraja kao čoveka. Satima smo razgovarali, bili smo porodični prijatelji kakvi se retko nađu, izgubila sam velikog druga - rekla je Bekuta

 

Foto: Ataimages

Kamena sala radio Beograda, simbolično je izabrana za mesto komemoracije, jer je Marinko ostavio veliki broj snimaka i video zapisa ovoj kući. 

Sahrana legendarnog pevača počinje opelom u 14.30h na Novo bežanijskom groblju  u crkvi Sv. Apostola Tome.

Pročitajte još: NJu je Marinko Rokvić voleo više od tri decenija: Imaju DVA sina, a negovala ga je do poslednjeg trenutka (FOTO)

Marinko Rokvić preminuo je nakon duge i teške borbe sa rakom pankreasa. Do poslednjeg trenutka uz njega je bila supruga Slavica, kojoj je izdahnuo na rukama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas