ŠOK! Sud konačno doneo odluku o STARATELJSTVU nad Britni Spirs, pevačica u suzama

Kristina Malešević

13. 11. 2021. 000000 15:30

Foto: Shutterstock

Pevačica Britni Spirs (39) više neće imati staratelja, kako je to bio slučaj prethodnih 13 godina, odučila je sudija Brenda Peni u Los Anđelesu. Na ročištu koje je završeno juče, odnosno danas po evropskom vremenu u Višem sudu u Los Anđelesu, novom odlukom suda, Britni će povratiti prava da sama odlučuje o svojoj imovini i svojim finansijama.

Pročitajte još: Boja kose mnogo govori o TEMPERAMENTU: Šta znači ako imate plavu, crnu ili crvenu kosu, a šta ako često menjate boju?

Naime, Britnin staratelj 14 godina bio je njen otac, Džejmi Spirs, na njegovo mesto nedavno je došao je Džon Zabel, računovođa kog su izabrali Britni i njen advokat, da privremeno nadžire njene finansije.

Pročitajte još: Sedam zanimljivih ŽENSKIH imena koja su izvedena od BILJAKA

Britni se mesecima unazad javno borila ne bi li došlo do ovoga, te je otvoreno pričala o paklu koji je prošla zbog članova svoje pororice i govorila da su je svi iskorišćavali.

Podsetimo, Britni je nedavno, u objavi na Instagramu, koju je ubrzo obrisala, napisala da je starateljstvo bila ideja njene majke Lin. Ipak, danas se oglasila sa potpuno novom vešću i navela da misli da će ceo dan preplakati zbog iste.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU